Olohuoneen ilme syksyisempään

En tiedä mitä tapahtui syyskuulle, mutta lokakuuta tässä jo painellaan! Aika vauhdikkaasti on syksy käynnistynyt, vasta äskenhän oli vielä elokuu! Huh. Vaikka kuinka tässä yrittää elellä päivä kerrallaan ja hetkessä kiinni, niin välillä ei meinaa kalenterin sivuja saada käännettyä tarpeeksi nopeasti.

Lokakuu on kyllä yksi lempparikuukausistani – selkeä syksy, puut ovat kauniissa ruskassa ja aurinkoisia päiviäkin vielä riittää. Kuitenkin loppukuusta voi jo sadella luntakin. Lokakuu on oikeastaan vähän sellainen vedenjakaja sään suhteen, se voi muuttua kuukauden sisällä radikaalistikin. Ja sen myötä on meillä kotonakin sisustus jo muuttunut vähän tunnelmallisempaan ja tummempaan, vain valkaistuakseen taas jouluksi ja talveksi.

_MG_9489.jpg

Etupihan marja-aroniat loistaa tulipunaisilla oksillaan, oli pakko taittaa niitä pari myös maljakkoon. Kynttilöitä saatan sytyttää jo aamusta palamaan, vaikka tänä aamuna ne kilpailivatkin auringon säteiden kanssa.

Jossain vaiheessa tuo olohuoneen pöytä saa lähtöpassit. Kunpa vain löytäisin sopivan yksilön tilalle. Kova metsästys on ollut käynnissä, mutta mitään mieleistä ei ole vielä löytynyt, joka täyttäisi kaikki kriteerini.

Energistä uutta viikkoa kaikille!

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “Olohuoneen ilme syksyisempään

    1. Pöytä on itse asiassa omastakin mielestäni aika kiva, mutta luovun siitä, koska sen kromiset jalat eivät enää istu kotiimme ja kaipaan myös muotokieleltään erilaista pöytää. <br />
      <br />
      Pöytä on hankittu n. 5-6 vuotta sitten Veken Kaluste -nimisestä nettikaupasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *