Uusimmassa Annassa

En voi käsittää, että joulu on 11 päivän päästä…! Olen jotenkin tänä vuonna pudonnut kyydistä aivan täysin. Siihen tulee korjaus kuitenkin pikapuoliin, sillä tämän viikonlopun pyhitän vain joululle; hankin puuttuvat lahjat, koristelen kodin ja ostan joulukukat.

Kuusi saapuu ensi viikon alussa, sillä haluamme sen koristavan kotiamme jo ensi keskiviikkona juhlittavia tyttäremme tradenomi-valmistujaisia. Joulun alusaika menee siis ihan jo juhliessa!

Tällä välin kannattaa kuitenkin suunnata lehtikioskille ja ostaa uusin Anna. Upeat sisustustoimittaja Jonna Kivilahti ja valokuvaaja Krista Keltanen vierailivat kotonamme vuosi sitten ja uusimmassa Annassa on vierailun lopputulema. Ammattitaitoisen kaksikon vierailu oli ikimuistoinen kokemus ja aika ihanan tarinan sekä kuvat, joihin kotimme joulutunnelma saatiin kauniisti vangittua, saimme tästä muistoksi.

Palaan pian tämän vuotisiin joulutunnelmiimme!

Heidi / Checklist - -

4 kommenttia “Uusimmassa Annassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *