DIY Valkoiset kurpitsat

Syksyä on kiva tuoda kotiin erilaisten kukkien ja somisteiden muodossa ja tähän aikakauteen sopii loistavasti lähestyvän Halloweenin hengessä myös kurpitsat. Ja vaikka ne väriltään onkin tosi herkullisia, varsinkin lautasella kurpitsakeiton muodossa, ei ne oikein ainakaan omaan sisustukseeni sovi sellaisenaan.

Halusin kuitenkin juuri kurpitsoita somisteeksi, ne kun on niin kauniin muotoisiakin kaikkinensa. Alkuperäisestä väristä viis, spray-maalilla saatiin nämäkin sisustukseen sopivaksi.

_MG_9611.jpg

_MG_9595.jpg

Ihan ruoanlaittoon tarkoitettuja kurpitsoita en raaskinut käyttää, vaan etsin nimenomaan noita pieniä koristekurpitsoja tähän tarkoitukseen. Ne ovat kooltaankin parempia somisteeksi, kuin ne pään kokoiset hurjat talvikurpitsat, joita kaupat tällä hetkellä pursuilee.

_MG_9607.jpg

Suhuttelin valkoisen mattasprayn pintaan pari kertaa ja näin sukeutui näistäkin kurpitsoista – jos ei nyt Tuhkimon vaunuja, niin ihan kelpo koristeita!

6 kommenttia “DIY Valkoiset kurpitsat

 1. Ootko koskaan isoja koittanut maalata, onnistunee samaan tapaan? Mä ajattelin yhden mustaksi suhautella ja laittaa ulkoven rappuselle koristeeksi.

  1. Isoja en ole kokeillut, mutta en näe mitään syytä miksei onnistuisi samaan tapaan…? Musta versio kuulostaa hyvältä sekin! <br />
   <br />
   Näissä kuvissa kynttilänvalo ja muut varjot saa kurpitsojen pinnan näyttämään epätasaiselta, mutta kyllä ne ihan tasaisen valkoisia on. Maali siis tarttuu hyvin. Varret sen sijaan jätin tarkoituksella vähän harmaiksi.

 2. Onpas hienoja ja hauska idea! Mistä muuten olet ostanut spraymaalisi?

  1. Idean lainasin Pinterestistä, se on oikea ideoiden kultakaivos! 🙂 <br />
   <br />
   Tuon maalin ostin törkeän hintaisena RTV:ltä (melkein 8 euroa purkki!!), mutta muuta kauppaa ei osunut kohdalle ja tuo idea oli tietysti pakko toteuttaa juuri tänään! 😉 Normisti ostan sprayni halpahalleista (Tokmanni jne), niissä purkki irtoaa halvimmillaan 3 eurolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *