Makuuhuoneen iltatunnelmia

Viihdyn niin paljon paremmin nykyisessä mustassa makkarissamme. Sinne tekee mieli käpertyä iltaisin rauhoittumaan hyvän kirjan kanssa, sillä huone tuntuu nyt tosi kotoisalta pesältä.

_MG_9385.jpg

Makkariin tulee mentyä yhä aiemmin arki-iltoina, enkä jää enää alakertaan hengaamaan liian pitkäksi aikaa. Tarvitsen nykyään selvästi sellaisen oman pienen rauhoittumishetken ennen nukkumaanmenoa ilman hälyä, ilman jutustelua, ilman stimuloivia telkkari -tai puhelinruutuja. Hyvä kirja toimii kuin nuijanukutus – pari sivua ja kohta kutsuu höyhensaaret. Koira-herra ei enää jaksa hypätä sänkyyn, mutta minä usein nostan karvaisen kaverin kainalooni tuhisemaan hetkeksi ennen yöpuulle menoa. Se rauhoittaa meidät molemmat.

Yöksi ikkunan eteen vedetään musta pimennysverho. Verho ja seinä tekevät kivan kulmauksen yhdessä. Elävä liekki lyhdyssä antaa levolliselle hetkelle viimeisen silauksen.

_MG_9383.jpg

_MG_9379.jpg

Nyt ne on niin käsillä – pimeät, tunnelmalliset illat. <3

6 kommenttia “Makuuhuoneen iltatunnelmia

 1. Tunnelmallinen makkari, ja miten ihania kuvia teidän sängyn yläpuolella. &hearts;

  1. Kiitos. ♡ Kuvat ovat ympäri maailmaa matkoiltamme ottamiani. Niistä oli kiva teettää mustavalkoinen kollaasi sängyn yläpuolelle.

 2. Uusi lukija esittäytyy. Sulla on ihana koti, just tällaista olen etsinyt syksyn hämärtyvien iltojen lukulistalle 🙂 Mistä olet hommannut noita mustia lyhtyjä, joita vilahtelee tässä (ja muissa) postauksessa?

  1. Heippa Jenni! Voi miten mukava kuulla, tervetuloa! &hearts; Toivottavasti viihdyt juttujeni parissa. <br />
   <br />
   Mustat lyhdyt on jo edesmenneestä Anttilasta. Ne olivat alun perin punertavan messingin värisiä, mutta sudin ne mattamustaksi. Tykkään ihan valtavasti itse noista, ne muistuttaa Tine K:n lyhtyjä, joita haluaisin, mutta en ole vielä raaskinut ostaa. Oletko niitä jo katsellut?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *