Keittiön tunnelmia

Kesämäinen ilme alkaa karsiintumaan myös keittiöstä. Vähän suretti pyyhkiä liitutaulusta Summer -teksti pois. Ei kuitenkaan tehnyt mieli sitä syksyä siihen tilalle kirjoittaa. Sen sijaan viikon ruokalista tuntui paremmalta.

k%C3%B6%C3%B6kki%203.jpg

Nostin ensimmäisen yrtin jo sisälle, vaikka olisihan tuo rosmariini kesäkeittiössäkin vielä hyvin elellyt. Vietämme kuitenkin huomattavasti paljon enemmän aikaa taas kotona sisällä kuin takapihan terassilla, niin jää yrtitkin vähän huonolle hoidolle siellä. Sitä paitsi rosmariini tuoksuu niin hyvältä, mielelläänhän sitä keittiössäkin tuoksuttelee.

k%C3%B6%C3%B6kki.jpg

Olen muuten jo vuoden päivät haaveillut jatkettavasta keittiönpöydästä. Pöytä saisi normaalisti olla neljän hengen kokoinen ja jatkopalalla siitä saisi 6:lle sopivan. Joku puinen, elämää nähnyt pöytä voisi olla ihana. Sellainen, joka pitäisi vaikka itse maalata valkoiseksi.

Tuoleista sen sijaan en luovu. Nuo valkoisethan ovat kotoisin isovanhempieni Kalliossa 50-luvulla sijainneesta kodista. Ne olivat ”varatuoleja” isosta ruokahuoneen kalustosta. Kunnostin ne poistamalla kamalan ja ruskean, pahasti lohkeilleen lakkakerroksen ja maalasin ne valkoisiksi. Samalla verhoilin istuintyynyt vihreästä kauhtuneesta sametista tyylikkääseen mustaan. Mustat tuolikaunottaret ovat taas Tori.fi -löytöni. Tykkään tosi paljon eriparituoleistani.

k%C3%B6%C3%B6kki%202.jpg

Vaikka pöytää olenkin haikallut pitkään, aika sen hankkimiseen ei ole nyt. Nyt keräillään taas matkabudjettia kasaan, ja siitä kertoilen teille huomenna enemmän!

Kivaa uuden viikon alkua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *