Elä, naura, rakasta

Viikonloppu oli juuri niin mukavan leppoisa kuin toivoinkin.

Nukuimme myöhään, hengasimme yökkäreissä pitkälle päivään sohvalla lojuten ja joutavia viikonloppuaamun ohjelmia tuijotellen. Ihanan aivotonta puuhaa. Lauantaina kävimme keskustassa ostoksilla ja ostin unelmieni mekon. (Palaan tähän varmasti myöhemmin.) Nautiskelimme hyvää ruokaa ja mietiskelimme talven varalle kivoja reissuideoita. Jotain pitää kohta jo lyödä lukkoon!

IMG_8218.jpg

Sain heinäkuussa nimipäivälahjaksi tuon ihanan lyhdyn äidiltäni. Se on lähinnä odottanut pimeneviä iltoja ja nyt oli sen aika. Eteisessä se valaisee kauniin tunnelmallisesti. Eikä tuo tekstikään kovin kaukana ole siitä, mitä jokaisen ihmisen elämän tulisi olla…

Huomenna muuten julkistan Habitare-lippujen voittajan – pysykäähän siis kuulolla!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *