Hyvää viikonloppua

Tämän tunnelmallisen kuvan myötä toivotan kaikille oikein rentouttavaa ja mukavaa viikonloppua.

IMG_8144.jpg

Viikonloppuna käyn ostamassa varaamani juhlamekon erääseen isoon ja arvokkaaseen tilaisuuteen. Lisäksi tapaamme ystäviä herkuttelun merkeissä lauantaina päivällä. Eniten kaipaan tähän kohtaan kyllä kolmea rauhallista koti-iltaa. Haaveilen myös kiireettömästä saunahetkestä uutta kasvonaamiota testaillen. Ehkä raikas lasillinen valkoviiniä ja pari hyvää juustokimpaletta voisi myös toimia iltojen iloina. Uusi kirjakin odottaa korkkausta. Toisaalta voisin katsoa hömppää Netflixistä… Ah, tätä vapaapäivien valinnan vaikeutta.

Ihanaa viikonloppua. <3

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “Hyvää viikonloppua

 1. Kuulostaapa mukavilta suunnitelmilta! Ihanan tunnelmallinen kuva! <br />
  <br />
  Käy kurkkaamassa uutta sisustusblogiani pellavaajapastellia.fi!

  1. Kiitos! <br />
   <br />
   No täytyypä käydä kurkkaamassa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *