Lahjapaperi kehyksiin

Rakentelen täällä kotia pikkuhiljaa kohta kohdalta syksyisempään suuntaan. Odotan innolla luvattuja lämpimiä päiviä viikonlopulle, mutta en usko helteiden saapumiseen ennen kuin näen, joten en pidätä hengitystäni. En muista, että viime vuoden elokuu olisi jo tuntunut näin syksyiseltä. Pakostikin tässä tulee vähän sellainen kotiin lämpimään vetäytymisen tunne.

IMG_7948.jpg

Olohuone sai eilen hempeitä ja mukavia maanläheisiä sävyjä pöydälle ja sohvalle. Tänään jatkoin somistamista vastapäiselle seinälle vanhan liinavaatekaapin päälle. Minulla oli visio kauniskuvioisista lahjapaperiarkeista, joita voisi hyödyntää taulujen lailla. Ei ole nimittäin eka kerta, kun lahjapaperia ilmestyy meidän seinille, kurkkaa vaikkapa jo kaksi joulua seinällä ollutta suloista käpypaperia täältä.

IMG_7938.jpg

Kaapin päälle päätyi kauniin harmaata lahjapaperia, johon on painettu piirroskuva Berliinin keskustan kartasta. Aika osuvaa, mehän lähdemme sinne joulukuussa. Tuon löysin Akateemisesta. Kehystin samaa paperia kahteen eri kehykseen ja minusta siitä tuli aika hauskannäköinen jatkumo. Kynttilöitä poltan jo joka ilta, oli ihana kaivaa taas erilaisia jalkoja esille tuohon kaapinkin päälle. Pieni ripaus puuta Annon purkinkannen myötä antaa juuri sopivasti lämpöä.

IMG_7944.jpg

Hintaa tauluvirityksille tuli tuon yhden arkin verran, muistaakseni 3,20. Jälleen sai aika edullisesti ja vaivattomasti uutta ilmettä kotiin.

IMG_7949.jpg

Vielä on pari kohtaa alakerrassa, jotka tarvitsevat pientä syksyistä viilausta, mutta etenen kohta kerrallaan ideoiden muhiessa. Tämän päiväinenkin osoittautui ihan kelvoksi.

4 kommenttia “Lahjapaperi kehyksiin

 1. Onpas todella kivaa lahjapaperia, oi oi! ♥ Mulla on olohuoneen seinälle asennettavien tauluhyllyjen kanssa projekti vielä ihan vaiheessa. Olen miettinyt, että tekisin erilaisita kehystetyistä kuvista jonkinlaisen kollaasin.. Oiva idea myös tuo lahjapaperin käyttö. 🙂

  1. Tuota samaa kaupunkisarjaa oli lahjapapereissa muitakin: Pariisi, New York, Lontoo jne. Harmi vain, että muut kaupungit olivat eri väreissä, kuten tummanvihreä, pinkki, sininen… vähän hankalat värit omaan kotiin :)<br />
   <br />
   Kollaasit on kivoja! Tein juuri meidän makkarin seinälle sellaisen. Pienellä pohdinnalla löydät varmasti kivan ratkaisun! 🙂

 2. Kauniit taulut ja hasuka idea käyttää kehyksiin lahjapaperia! En ole tullut ajatelleeksi sellaista 🙂 Minä tein olohuoneen seinälle kuusiosaisen kehyskollaasin käyttämällä remontista ylijääneitä tapetteja. Käy kurkkaamassa miltä se näyttää blogissani!

  1. Tapetit kehyksissä on myös tosi kiva idea! Kiitti vinkistä – käyn kurkkaamassa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *