Vielä kerran kesä?

Elokuu kääntyy jo ehtoopuolelle tänä viikonloppuna. On ollut vaikea pitää yllä illuusiota kesästä, kun kuun alku on yllättänyt viileydellään ja syksyisellä fiiliksellään. Huomiseksi on luvattu aurinkoa, parinkymmenen asteen lämpöä. Se tuntuu suorassa auringonpaisteessa varmasti vielä ihan kesältä.

Aion optimistina pakata mökkikassiin shortsit. Ja fleecen, sillä Suomen suvi on arvaamaton. Vietämme todennäköisesti kesän viimeisen viikonlopun mökillä tänä viikonloppuna. Ellei syyskuu yllätä intiaanikesällä.

koivut.jpg

Mökillä vietämme huomenna rapujuhlat ystävien kanssa. Luvassa on varmasti aika railakkaat juhlat! Silti en voi olla tuntematta pientä haikeutta. Kesä oli tässä? Se ihana tunne, kun kesä on vasta edessä ja mieli odottaa malttamattomana lomaa. Kun tuntuu, että koko maailma odottaa ja on vapaa tekemään mitä vaan.

Meillä oli mahtava kesäloma. Selasin äsken muistikortille tallentuneita hetkiä. Tuli hyvä mieli. Jos tuon vapauden, ihoa kutittavat auringonsäteet ja loppumattoman kesäyön tunteen saavuttaisi vielä kerran tänä viikonloppuna…?

 

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *