Koska maanantai

Tiedättekö mistä tiedän, että syksy lähestyy? -Alkaa tekemään mieli leipoa! Kesällä herkutellaan jäätelöllä, kylmillä juomilla, keveillä marenkiherkuilla, marjoilla ja raikkailla hedelmillä. Syksyllä tekee mieli mausteita; inkivääriä, kanelia, kardemummaa. Porkkanakakkua, banaanileipää, kuivia maustekakkuja, tahmaisia pullia… mmmm…

IMG_7903.jpg

Olin tänään aiemmin pienessä hammasoperaatiossa ja palkitsin itseni reippaan hammaslääkärikäynnin jälkeen etsimällä pehmeää lounassyötävää ja ostamalla reseptikirjan, jota olen käynyt kirjakaupassa selaamassa kannesta kanteen jo monta kertaa. Työpäivän jälkeen asetuin mukavasti sohvalle syömään silmilläni ihania leivonnaisia sivutolkulla ja kuolahan siinä alkoi valumaan.

Muu perhe lähti salille. Minä katsoin parhaaksi jättää joogatunnin väliin alaspäin roikkumisineen. Arvelin, ettei operoitu hammas tykkäisi sykkeennoususta (kyllä – astangassa nousee syke!) tai ääriasennoista, kun olen jo kahteen otteeseen turvautunut särkylääkkeeseenkin. Vaihdoin joogavermeet vispilään ja leipasin kuntoilijoille iltapalan painikkeeksi gluteenittomat suklaamuffinit.

IMG_7904.jpg

Lääkäri käski syödä pehmeää. No tottahan toki!

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *