Tea time

En ole koskaan juonut kahvia, mutta hyvä musta tee kuitenkin maistuu englantilaisittain tilkalla maitoa.

Juon enimmäkseen pussiteetä ja lemppariteet löytyy Twiningsiltä; Voayage tai Cinnamon, Apple & Raisin. Molemmat ovat mausteisia ja täyteläisiä. Irtoteetä olen enimmäkseen juonut joulun aikaan, jouluteetä taitaa edelleenkin löytyä kaapista. Hakusessa oli nyt tosi hyvä ja maukas irtotee.

IMG_6920.jpg

Myönnettäköön, että ihan alkuun ostin Tafelgutin Earl Grey -teepurkin täysin ulkonäöllisistä syistä. Näyttäähän se niin ihanan söpöltä! Purkki jää taatusti käyttöön, vaikka teet jo loppuisi.

IMG_6922.jpg

IMG_6923.jpg

Jatkossa ostan tätä teetä kyllä maun takia. Se todellakin on jotenkin toffeisen kermaisen makuinen, nam!

Tafelgutin teemaut ovat muutkin aivan ihanan kuuloisia, vai mitä sanoisit banaanitoffeetortusta, tummasuklaapistaasiteestä tai talvisemmasta lumihiutale-vaahtokarkkiteestä. Oi, näitä täytyy maistella enemmänkin!

IMG_6924.jpg

Omani ostin Hampton House -nettiputiikista. Tiedänpähän mistä jatkossakin ostan teeni.

Onko teillä teesuosikkeja?

3 kommenttia “Tea time

  1. Ihana purkki! Täytyykin tutustua tuohon valikoimaan tarkemmin, jos pelkästään purkit ovat jo noin kauniita – myös teen on siis pakko olla tosi hyvää. 🙂 Oma teesuosikkini on ehdottomasti vihreä. 😉 Maustamaton on kaikkein parasta, mutta maustetutkin tuovat välillä kivaa vaihtelua. Ja ei missään nimessä pussiteetä! Irtoteetä tai teenlehtiä sen olla pitää. 😀

    1. Joo, suosittelen tutustumaan! Pussitee on jotenkin jäänyt päälle, sillä juon teetä enimmäkseen töissä. Siellä ei oikein jaksa/viitsi irtoteen kanssa pelata, kun kaapit on täynnä teepusseja. Teelehtiä taas en ole koskaan käyttänyt! 🙂

  2. Sorry, että kommentoin vasta nyt, mutta luulin oikeesti kommentoineeni jo aiemmin. Taisi jäädä vain suunnitelman tasolle 😉 <br />
    Aivan ihana toi teepurkki! Tuollaisen todella hankkisi vaikka pelkästään ulkonäön vuoksi, mutta mukava kuulla että sisältökin on hyvää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *