Musta-valkoisen viehätys

Jos minun pitäisi nimetä yksi lemppari-huonekalu kodistamme, olisi aika tiukka valinta pianon tai vanhan liinavaatekaapin väliltä. Molemmat edustavat 60-lukua ja funkkistyyliä. Liinavaatekaappi toimii tänä päivänä astiakaappina olkkarissa ja se vetääkin sisäänsä aimo kasan maljakoita, kristallilaseja, kulhoja ja kuppeja.

Kaapin päälle on ihana rakennella erilaisia asetelmia ja nyt minua viehättää taas klassinen musta-valkoinen yhdistelmä.

IMG_6602.jpg

Tykkään kovasti myös sekoitella eri tyylejä ja asetelmassa onkin sulassa sovussa halpaa massatuotantoa ja designia; henkkamaukan halpismaljakko, tanskalainen design-valaisin ja Ikean kehyksissä oleva Desenion ihanaakin ihanampi New York -printti. Yhdessä ne muodostavat mielestäni kauniin ja kepeän kokonaisuuden ja valkoiset neilikat antavat viimeisen silauksen koko hommalle.

Tuollainen kolmen tavaran asetelma onkin aika tehokas. (Lisää muuten asetelmien teosta voit lukea täältä!)

IMG_6604.jpg

Kuvat on otettu ilta-auringossa, tuohon nurkkaukseen paistaa illan viimeiset säteet.

IMG_6601.jpg

Onpa muuten helpottavaa, että To Do -lista kotona vielä tehtävistä rästihommista ennen yo-juhlia lyhenee yksi asia kerrallaan. Ihan pian voin esitellä teille uuden ilmeen saaneen keittiön! Jee!

Heidi / Checklist - -

8 kommenttia “Musta-valkoisen viehätys

 1. Hyvältä todellakin näyttää! Kaapivanhus on niin hurmaava 🙂

  1. Vanhoilla huonekaluilla on ihan oma luonne ja persoona. Tämä kaappi saattaisi hyvinkin olla joku arvokkaasti vanhentunut pariisilaisrouva hopeanharmaine hiuksineen…? 😉 Olkoonkin, että kaappi on kotimaista tuotantoa. Kaappi on itse asiassa valmistettu loimukoivusta, joka on tänä päivänä harvinainen materiaali kalusteteollilsuudessa sen saatavuuden ja korkean hinnan vuoksi.

 2. Ihana kaappi!itse asumme -39 rakennetussa funkis/kivi/omakotitalossa,valkoisessa sellaisessa:)Meillä samanlainen värimaailma.Mustaa,harmaata,valkoista ja ripaus beigeä.Pidän rauhallisesta,valoisasta tunnelmasta,kuin teillä!Meillä onni omistaa funkkiksen tyyliin valtavat kulmaikkunat,joten valoa piisaa,Mikään tavaramäärä ja maalaisromantiikka ei talomme henkeen sopisikaan.Olemme asuneet tässä unelmiemme talossa kohta 15 vuotta,ja kaikki paikat remontoineet talon aikakautta kunnioittaen pikkuhiljaa:)ihanaa kesän alkua teille ja sille ❤️Suloiselle koiravanhukselle pitkää ikää!!

  1. Kuulostaa ihanalta tuo teidän talo isoine ikkunoineen ja vuosilukuineen! Kuulostaa sellaiselta, mistä pitäisi varmasti itsekin! Minä myös tykkään kovasti rauhallisesta väripaletista. Siihen voi sitten äkillisen väripuutteen iskiessä helposti lisätä ripauksen jotain muuta sävyä. <br />
   <br />
   Kiitos – aurinkoisia päiviä teille myös. Sinun kommentit ovat aina niin täynnä rakkautta eläimiä kohtaan ja arvostan sitä suuresti. Eläimet ovat maailman rikkaus! &hearts; Ja vanha herra kiittää terveisistä myös. &hearts;

 3. Mä muistan vieläkin, kun maalasit tuon vanhan kaapin! Kyllä se kannatti, tosi hyvältä nimittäin näyttää 🙂 Ja tärkeintä on tietysti, että sinä itse tykkäät.

  1. Juu, mäkin muistan sun kommentit vielä 🙂 Olen kyllä edelleenkin tyytyväinen, se ruskea alkuperäinenen ruma väri ei olisi sopinut meille mitenkään. Kaikki eivät silloin olleet samaa mieltä valkoiseksi maalaamisesta…. mainittakoon, että se samalta aikakaudelta oleva piano on siis korkeakiiltomahonkinen, eli ruskea, mutta sävy pianossa on kaunis punertava, ei sellainen kuin tuossa kaapissa oli ennen. 🙂 Eli en karta kaikkia ruskeita kalusteita… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *