Tänään lähtee!

Tiedättekö, että nyt vihdoin on tuo lääkärin langettama neljän viikon urheilukielto ohitse! 

Neljä viikkoa tai oikeastaan kohta 6 viikkoa on vasenta kättä pidetty levossa. Ensin pari viikkoa säryn takia ja tutkimustuloksia odotellen, sitten käsikirurgilla käynnin jälkeen liki kolme viikkoa lastassa kortisonipiikin vaikutusta odotellen. Ilman lastaa olen elänyt nyt parisen viikkoa kättä normaalitoimissa käyttäen, mutta en vielä urheilulla rasittaen. Tänään kuitenkin menen ekaa kertaa yli kuukauteen salille tekemään yläkropan treeniä ja KÄSIÄ! Ojentajaa ja hauista ainakin, loppuviikolle jätän olkapäät ja selän. Odotan jo, että pääsen töiden jälkeen salille! Hyvät musat korviin huutamaan ja rautaa pumppaamaan! Täytyy malttaa ottaa kuitenkin iisisti kättä kuunnellen. En todellakaan halua uusintakierrosta tästä vammasta!

IMG_1725.jpg

Ehkäpä muistatte, että otin viime vuonna tähän aikaan personal trainerin. Täytyy sanoa, että se setti meni kyllä vähän harakoille. Viime kesänä ja syksynä ei tullut mistään yhtikäs mitään perhesyistä johtuen ja kun tänä vuonna vuoden alusta piti aloittaa täysillä treenaus, onnistui tammikuu oikein hyvin, mutta helmikuussa elämän sotki koiran sairastuminen ja monet treenit peruuntuivat sen takia, ettei haukkua voinut jättää yksin kotiin. Sitten alkoikin seuraavaksi tuo käsi temppuilemaan ja treenit meni lähinnä jalkapainotteisesti.

Ei ne trainer-kerrat tietenkään hukkaan menneet, sain mahtavat saliohjelmat ja neuvot, joiden kanssa jatkan nyt treenausta toivottavasti terveenä ja ilman kaikkea ylimääräistä, mutta ei tuosta treenipaketista ihan kaikkia tehoja irti valitettavasti saanut.

IMG_1735_2.jpg

Teimme trainerin kanssa vikan tapaamisemme kunniaksi jälleen kehonkoostumusmittauksen ja kyllä siinä näkyi positiivisia muutoksia! Viskeraalisen rasvan, eli sen vaarallisen sisäelinten ympärille kerääntyvän rasvan määrä on edelleen hyvällä mallilla, alle suositusrajojen. Myös ”normi” rasvaprosentti oli pienentynyt jonkin verran, joskaan ei mielestäni tarpeeksi. 🙂 No, mutta jos ei treenaa, ei ihmeitäkään voi odottaa. Ja rasvasta viis, se kyllä lähtee ajan kanssa, ensisijaisesti kroppaan lähdettiin hakemaan lisää lihasta ja sitä tuli vuoden aikana 2,5 kiloa lisää. Se on aika hitsin hyvin, sillä trainerin mukaan nainen pystyy keräämään lihasmassaa vuodessa n. 3 kiloa. Eli rasvaa lähti ja lihasta tuli lisää, aika win-win -tilanne! 🙂

Kuvituskuvina viime vuonna otettuja kuvia meren rannalta. Kyllä Suomen suvi on vaan kaunis! Nautitaan auringosta täysin rinnoin!

2 kommenttia “Tänään lähtee!

  1. Hienoja uutisia! Mulla alkaa kintun kuntoutuminen olemaan loppusuoralla ja kipsin saan heittää jo pois 🙂

    1. Luin sun traagisesta onnettomuudesta… piti myös jättää kommentti, mutta luin kampaajan penkissä just ennen värin poishuuhtelua ja sitten se kommentti jäi kirjoittamatta – olet kyllä ollut ajatuksissani!!! ♥ Hienoa, että olet parantumaan päin! En voi kuvitella kuinka kamalaa on ollut, mutta hirveän positiivisella mielellä olet selvästi! Tsemppiä loppusuoralle – jalka tulee varmasti entistä ehommaksi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *