Äitienpäivä

Aurinkoista äitienpäivää kaikille!

IMG_6718.jpg

Miten ihana sää tänäänkin! Kelpaa juhlistaa Äitienpäivää auringonsäteissä. Me suuntaamme mökille haravoimaan ja öljyämään terassia. Tätä säätä on turha tuhlata neljän seinien sisällä ja mikäs siinä on samalla ulkohommia tehdä ja hankkia vähän rusketusta talven jäljiltä kalman kalpeaan ihoon. Eiköhän se grillikausikin mökillä korkata – kotona olemme sen jo kerenneet tekemään.

Meillä muistetaan tänään mummit ja äidit kukkasin ja kortein. Itse sain silmät avattuani nämä upeat lempparivärissäni olevat kukat. Lisäksi minua lahjottiin upealla ja äänekkäällä lahjalla, kerron tästä toiste lisää! 🙂

Äitienpäivänä tulee aina mieleen miten helposti sitä pitää itsestäänselvyytenä sitä itselle tärkeää ihmistä, äitiä. Toivon, että olen kuitenkin aina osannut näyttää, että pidän rakkaimpieni puolta; huolehdin, muistan, autan ja olen siinä jos tarvitaan. Ihan niin kuin äitini on tehnyt minulle. Aina.

IMG_6722.jpg

Kaunista ja aurinkoista Äitienpäivää. <3

4 kommenttia “Äitienpäivä

  1. Ihanaa äitienpäivää! Ja tuo alimmainen kuva on aivan mieletön &hearts; Näyttää ihan postikortilta!

  2. Oikein ihanaa äitienpäivää. Upeita kuvia &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *