Vähänhän se on jo mielessä

Odotan jo innolla pääsiäistä, kevään aurinkoista ja pitkää juhlapyhää!

Niissä merkeissä kävin tänään Plantagenissa ostoksilla. Kotiin ostin valtavan kimpun erivärisiä tulppaaneita ja etuovelle istutin narsisseja suureen ruukkuun sammaleiden reunustamana. Vähänhän ne lupasivat taas kylmää ja pakkasta lumen kera viikonlopuksi, joten saa nähdä joutuuko istutukset nostamaan sisäpuolelle ainakin öiksi.

IMG_5753.jpg

Kiipesin myös ojanpientareelle pajunkissoja noutamaan, aika hiton korkealta löytyi lähimmät, joten pientä flengailua joutui harrastamaan! Joku muu oli jo kerennyt hakemaan ne alimmat oksat nimittäin. Olisin ostanut Plantagenista nekin, mutta harmikseni sieltä ei niitä löytynyt. Pidän pajunkissoista ihan valtavasti, ne ovat vaan niin söpöjä ja sujautinkin niitä myös tulppaanien sekaan kuvien oton jälkeen.

Stockalla lahjottiin toissapäivänä ilmaisilla lehdillä. Tai no, ei ne mitään ilmaisia ollut, maksoi ne minulle reilu puolen vuoden Glorian Kodin tilauksen. 🙂 Koskahan viimeksi on muuten joku lehti meille tullutkaan…?

IMG_5744.jpg

Meillä alkaa v-i-h-d-o-i-n koirulin kennelyskäoireet vähän edes helpottumaan! Köhiminen on vähän rauhoittunut ja limaakaan ei enää tule niin paljoa. Onhan tuo jo yli pari viikkoa kestänytkin. Ihan kaamea kokemus moinen tauti! Mutta mikähän hitto siinä on, että se pahin köhiminen ja limaoksuilu on aina öisin?! Aargh. Yli kahteen viikkoon en ole nukkunut yhtäkään kokonaista yötä. Edes puoltakaan. Alkaa olemaan mittari täynnä, mutta mitäpä tuo raasu sille itsekään voi.

Odotan tuon taudin väistymistä ja sitten laitan vihdoin kodinkin keväisempään kuntoon! Uudet sisustustyynyt polttelee Hemtexin kassissa. Ostin ne viime viikonloppuna, mutta vielä en raaski niitä laittaa limalammikoiden takia esille. Ehkä pian kuitenkin…!

Heidi / Checklist - -

Vähänhän se on jo mielessä” kommentit

  1. Mäkin odotan pääsiäistä 🙂 Ollaan lähdössä minilomalle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *