Mahti viikonloppu edessä!

Joskus sitä vaan pakkaantuu juhlaa juhlan perään…! 🙂

Tuleva viikonloppu on täynnä ihanaa ohjelmaa! Tänä iltana vietämme hyvien ystävien kesken tyttöjen iltaa. Näemme töiden jälkeen lasillisen merkeissä, josta jatkamme ravintolaan syömään. Loppuilta on auki, mutta eiköhän se ohjelma siitä selkene! 🙂 Kovin myöhään en voi juhlia kylläkään, sillä huomenna pitää olla päivällä vedossa muihin juttuihin.

IMG_3355.jpg

Lauantaina lähdemme miehen kanssa viettämään sunnuntaista hääpäiväämme vähän etukäteen. Mittariin napsahtaa jo 12. vuosi. Silkkihäät kuulemma.

Alunperin oli tarkoitus lähteä ulos syömään lauantainakin, mutta minäpä menin ja ostin teatteriliput. Menemme Peacockiin nauttimaan Vampyyrien Tanssi -nimisestä musikaalista, jonka videopätkän näin sattumalta isolta valotaululta kaupungilla kulkiessani ja ihastuin saman tien. Toivottavasti on nautinnollinen teatteri-ilta, jota en kyllä edes epäile! Sunnuntaina sitten on itse hääpäivä ja varmaan ulkoistamme silloin ruoan jonkin ravintolan kokille oman keittiön sijaan. Aika hyvällä fiiliksellä alkaa viikonloppu siis täällä!

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

2 kommenttia “Mahti viikonloppu edessä!

  1. Vampyyrien Tanssi oli tosi hyvä! Kivaa teatteri-iltaa siis sen parissa! Tietty myös onnittelut hääpäivän johdosta ♥

  2. Mukavan kuuloinen viikonloppu! Ihanaa hääpäivää ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *