Michael Kors tuliainen

Kävelimme Prahan yhdellä suurimmista ostoskaduista Na příkopělla Korsin myymälän ohitse ja jäin ihastelemaan ikkunoita. Mies patisti sisään. Haistoin tässä heti jotain outoa. Sanoin etten ole ostamassa mitään, mutta mies tuumasi, että ainahan voisi silti sisällä käydä. Vielä oudompaa…

IMG_5089.jpg

Niinpä kiertelimme tyttären kanssa myymälää, tsekkailimme laukkuja ja ihastelimme kenkiä. Sitten pysähdyin kellovitriinin luokse, onhan Korsin kello pyörinyt ostoslistallani jo parin vuoden ajan. En itse asiassa ole koskaan sovittanut Korsin kelloja, joten annoin myyjän laittaa kellon ranteeseeni. Suureksi pettymyksekseni huomasin, että ainakin se isolla kellotaululla varustettu versio ei tule koskaan koristamaan rannettani. Minulla on aivan onnettoman pieni ranne, siis muutaman sentin leveä kuin pienellä lapsella ja voitte kuvitella miltä suuri kello siinä näytti. Naurettavalta suorastaan!

Koska myyjä oli ammattitaitoinen myyjä, hän tarjosi heti tietysti jotain muuta katseltavakseni nähtyään itsekin, että kello ei todellakaan sovi minulle.

IMG_5086.jpg

IMG_5095.jpg

Yhtäkkiä rannettani koristi upea, kristallein koristeltu kultainen rannekoru liukulukolla. Ihastelin sitä sydän sykkyrällä, koru oli niin elegantti ja niin upea! Ja niin mies sitten käski laittaa sen pakettiin. <3

IMG_5136.jpg

IMG_5140.jpg

Jaiks! Se on niin upea! Juurikin tyyliäni – yksinkertainen, siro ja kaunis. <3 Käytän korua oikeassa ranteessani, mutta näitä kuvia varten se oli laitettava vasuriin, muuten ei olisi kamera pysynyt hyppysissä.

IMG_5098.jpg

Korussa on kova, puoliympyrän muotoinen osa, joka lepää ranteen päällä. Se on ihan aavistuksen leveä minulle, mutta ei häiritsevästi. Loppuosa on löysää ketjua, jota pitkin lukko kulkee portaattomasti.

IMG_5129.jpg

IMG_5130.jpg

Laitoin korun käteeni ensimmäistä kertaa eilen ja vähän väliä huomaan katseeni hakeutuvan koruun. Kuvat eivät valitettavasti anna korulle lainkaan oikeutta, se on kyllä yksi kauneimmista, joita olen koskaan omistanut. <3

IMG_5131.jpg

Joskus nuo miehet osaa todellakin yllättää ihan totaalisesti…! <3

7 kommenttia “Michael Kors tuliainen

 1. Onpa kyllä todella kaunis koru ja ihana yllätys mieheltäsi &hearts;. Pitäisi varmaan itsekin pitkästä aikaa aktivoitua rannekorujen käytön suhteen :).<br />
  <br />
  Mitä tulee suuriin kellotauluihin, niin itse tykkään sellaisista isoista ja näyttävistä – jotenkin olen todella viehättynyt myös miesten kelloihin. Koska kaikki aiemmat kelloni ovat naisten kelloja, eikä siis kellotaulu ole niissä kovin suuri, niin viime Japanin reissulta ostin itselleni massiivisen miesten rannekellon konjakinruskealla nahkarannekkeella &hearts;. Mielestäni se ei kuitenkaan näytä liian isolta, tai sitten en vain anna asian häiritä, vaikka kello pyöriikin kevyesti ranteen ympäri :D.

  1. Harvoin tosiaan onnistuu yllättämään, mutta nyt sen kyllä teki isosti! &hearts;<br />
   <br />
   Mä olen ennen ollut oikea korujen suurkäyttäjä. Nyttemmin joka päiväisiin koruihin kuuluu korvikset, rannekoru ja kihla -ja vihkisormus. Sitten kun lähden jonnekin juhlimaan, asustan liki aina isoilla koruilla ja/tai korviksilla sun muilla. Kellon on sen sijaan ollut aina vähän hankala. Tähän asti kaikki omistamani kellot ovat ollut naisten kelloja sellaisilla pienillä siroilla kellotauluilla, mutta haluaisin kyllä suuremman, joten sen puoleen ymmärrän kyllä hyvin tuon himosi suuriin kelloihin 🙂 Mun ongelma on se, että se kellotaulu on liki aina leveämpi kuin mun ranne. Voit uskoa, että se näyttää ihan dorkalta… 😀

 2. Ihana yllätys mieheltä ja todella kaunis koru! Mulla on kanssa onnettoman pieni ranne ja oon elämässäni omistanut yhden rannekellon, kun kaikki kellotaulut on yksinkertaisesti liian leveitä, puhumattakaan siitä, että kellojen hihnoja ei yleensä voi lyhentää määräänsä enempää. Enkä kuitenkaan haluaisi lastenosastolta Hello Kitty kelloa 😀

  1. Niin oli, ihan sydäntä lämmittää vieläkin, tuli niin puskista! &hearts; Mulla on niitä pienitauluisia naisten kelloja joskus ollut, mutta ne ei enää säväytä sitten yhtään. Ha hah 😀 Hello Kitty -kello!! 😀

 3. Mäkin olen ruikkuranne, mutta ylättävää kyllä, löysin Guesssilta massiivisen kellon, joka ei näytä dorkalta. Ihailin aikani niitä kolmen ketjun rannekkeita, mutta onneksi olivat päättäneet tehdä ruikuille oman mallin, missä on vain kaksi ketjua ja kellotaulu hieman pienempi, mutta kuitenkin näyttävä ja massiivinen. Kun ketjut lyhennyttää riittävän lyhyiksi, kello ei pääse pyörimään häiritsevästi. Toki neliskanttinen muoto auttaa myös asiaan. Kellosta tuli ehdoton lemppari ja sen jälkeen on 7 muuta kelloa saaneet olla aika lailla rauhassa. Ainoa ikävä puoli on se, että lasi, joka on suuri, naarmuuntuu helposti. Huomattavasti helpommin kuin muiden merkkien lasit. Uusi lasi maksaa saman verran kuin uusi kello, joten mennään naarmut edellä 😀

 4. Onnistuin deletoimaan kommentin ensimmäisen rivin; aivan upea rannekoru &hearts; Tuo muoto on yksi parhaista, jos ajatellaan toimivuutta arjessa. Renkaiden kanssa ei voi sujuvasti kirjoittaa läpärillä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *