Rempattu WC – edelleen täysin tyytyväinen

Puolitoista vuotta sitten rempattu alakerran wc ei ole muuttunut tähän päivään mennessä uutta saippuapumppupulloa lukuun ottamatta laisinkaan. Niin tyytyväisiä olemme kättemme jälkeen olleet!

IMG_5216.jpg

IMG_5202.jpg

Näitä vessakuvia kun katsoo, alkaa verenpaine nousemaan kylppäriämme ajatellen. Olemme törmänneet pariin seinään uudistusta suunnitellessamme, mutta ihan vielä en ole valmis luovuttamaan. En tosin tiedä mihin loppu tulemaan joku päivä päästään, mutta ehkä tilanteeseen tulee selvyys jossain kohtaa. Täytyy todeta, että nuo märkätilojen rempat eivät todellakaan ole sieltä yksinkertaisimmasta päästä…

Sen sijaan olen niin tyytyväinen, että puolitoista vuotta sitten tartuimme itse tuumasta toimeen ja uudistimme tämän tilan. Tämä uudistus pystyttiin toteuttamaan itse, sillä kyseessä ei ole märkätila. Tässäpä muistin virkistykseksi vielä Ennen ja Jälkeen -kuvia rempatusta veskistä. Tässä Ennen -kuvassa olin jo kerennyt maalaamaan paneloidun katon kuusipuusta valkoiseksi.

wc%20ennen%20j%C3%A4lkeen%201.jpg

Täytyy sanoa, että tuo vihreä muovimatto saa minussa hyvin voimakkaan puistatuksen aikaan… Onneksi se on enää muisto vain! 🙂

Parasta vessassamme onkin juuri tuo ihana mustaa laattalattaia ja harmaaksi maalattu takaseinä. Tykkään myös kovasti tuosta ”marmoritasosta”, jonka kohdalla aloin pihiksi ja päällystin vanhan kivitason dc-fix-kalvolla – ja täydestä menee!). Vanha kaapisto säilytettiin myös, mutta sen ovet maalattiin kellertävän valkoisesta vitivalkoiseksi. Kaapiston paikkaa myös muutettiin ja tuolla takana tuo nurkkaus talousjakkaralle toimii paremmin, kuin edessä.

wc%20ennen%20j%C3%A4lkeen%202.jpg

Kyllä tuo wc on ihan kuin eri tila nykyään. Kannattava make over! Enää odotellaan kylppärin make overia…

Heidi / Checklist - -

5 kommenttia “Rempattu WC – edelleen täysin tyytyväinen

    1. Hyvä tuli, vaikka itse sanonkin! 🙂 Kiitos, käyn kurkkaamassa heti!! 🙂

    1. Heippa! En valitettavasti muista sävyn nimeä. Olin ihan varma, että olisin kirjoittanut sen muistiin, mutta muidenkin sitä kysyessä (olkkarin yhdessä seinässä sama sävy), en löydä sitä mistään. Sävy on Tikkurilan Pro Grey -sarjasta ihan alkupäästä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *