Lyhyesti tunnelmia Habitaresta

En tiedä ovatko kaikki jo saaneet osansa Habitaren tämän vuotisista messuista, mutta minä kerkesin sinne vasta tänään ja kondiksen takia kiersin messut hyvin pikaisesti silmäillen, yhden tärkeän ostoksen tehden ja vain muutaman valokuvan räpsien. Tunnelma jäi tosi pintapuoliseksi osaltani ja harmittaakin, ettei olotilan puolesta pystynyt pidempään kiertelyyn ja fiilistelyyn. Sain kuitenkin juteltua muutaman sanasen minua kiinnostaneiden yritysten kanssa ja pari uutta mielenkiintoista tuttavuutta todellakin löytyi.

ehee.jpg

Turkulaiseen Ehee -muotoilutoimistoon olin tutustunut jo ennen messuja heidän nettisivujensa kautta. Kotimainen nuori muotoilu on hieno asia ja nostan hattua kunnianhimoisille ja pelottomille yrittäjille, jotka sinnikkäästi työskentelevät oman unelmansa ja intohimonsa eteen ja tuovat sitten markkinoille upeita tuotteita. Tuollaista tukee mielellään! Eheen Särmä -niminen valaisin on yksinkertaisen upea! Materiaalina on kotimainen koivuvaneri ja yleisilme tuo ainakin minun mieleeni pienen itämaisen vivahteen. Huokailin tätä aika pitkään.

Toinen ihana, uusi tuttavuus oli Sagalaga Design.

sagalaga%20kollaasi.jpg

Ihastuin ihan täysillä Sagalagan tekstiileihin ja paperituotteisiin. Kaikki kuviot miellyttivät itseäni ja ihan erityisesti sydämeen osui pöllöt ja ketut. 🙂 Oli pakko hankkia pari korttia olkkarin ritilään, jossa pidän vaihtuvaa taidegalleriaani. Näidenkin tuotteiden takana seisoo suomalainen nainen, joka suunnittelee tuotteita, joilla on tarina. Toivottavasti pääsen tutustumaan näihin vielä paremmin jossain välissä.

Niputan yhteen pari muutakin mielenkiintoista osastoa, nimittäin Gamla Sisustus sekä Amanda B, joka lienee tutumpi sisustusbloggaajille.

Gamla Sisustus on vanhoja huonekalua ja sisustusesineitä myyvä verkkokauppa. Kävin tutustumassa heidän tuotevalikoimaansa ja miten upeita vanhoja esineitä siellä onkaan! Tähänkin täytyy ajan kanssa perehtyä tarkemmin. Amanda B:n osasto taas pullisteli toinen toistaan kauniimpia ja runsaampia sisustusesineitä ja vaikka ihan kaikilta osin tyyli ei sovi meidän kotiin, osasto oli hurmaavan kaunis rautaisine huvimajoineen.

gamla_amandab.jpg

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpinä osasto, joka voitti tänä vuonna Habitaren Paras Messuosasto -tittelin. Tuotteiden takana on Tapio Anttila, jonka Tapio Anttila Collection on tulossa myyntiin Vepsäläiselle. Eniten iskee tuo hänen tyynyissäkin esiintyvä logonsa. Miten monta asiaa sinä siinä näet?

tapio.jpg

Olotilasta huolimatta, oli ihan kiva päästä edes lyhyesti kiertämään messut. Paljon jäi näkemättä, mutta ei vaan jaksanut kauempaa siellä pyöriä ja sainpa ainakin tehtyä erään pitkäaikaisesti puuttuneen hankinnan. Arvaako joku mikähän se on mahtanut olla… vilahtaa näissäkin kuvissa! 🙂

Loppuun upea tilataideteos hallin katossa.

sateenvarjot.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *