Tuolirakkautta – Tolix

Mikä noissa viehättää? Rautaiset, vähän vanhanaikaisen näköiset tuolit kylmällä materiaalillaan. Niin industriaaliset. Jotenkin kovat.

Ja voi vitsi, miten paljon haluaisin nuo tuolit keittiöön! En ole oikein varma väristä, varmaan sekottaisin paria eri väriä keskenään. Rosteria ainakin. Himo ei laannu ainakaan näitä upeita kuvia katsellessa. Katsokaa nyt tekin!

tolix%201.jpg

Tuossa vasemmanpuoleisessa kuvassa on muutenkin kaikki paikallaan; massiivipuupöytä, liitutaulu, rouhea tiiliseinä, industriaaliset valaisimet… Vähän yrttejä ja pippurimylly, pellavaiset kangasservietit. Aika täydellinen stailaus. Oikeanpuoleinen on taas vähän kliinimpi ja fiinimpi lasivalaisimineen, mutta tuolit toimii täydellisesti tyylinsä mukaisesti molemmissa teollisen näköisissä ympäristöissä.

TOLIX%202.jpg

Massiivipuu ja metallituoli tekevät muuten todella toimivan kokonaisuuden yhdessä! Ja ai että! Entäpä nämä mattamustat Tolixit – olisivat kyllä aika herkut!

Ehkäpä joku päivä tästäkin sisustusunelmasta tulee totta…

 

Kuvat Pinterest -kansiostani ”Dining”. Alkuperäiset lähteet täällä, täällä, täällä ja täällä.

4 kommenttia “Tuolirakkautta – Tolix

  1. Ovat kyllä niiiiiiiin kauniit ja olen monesti miettinyt, josko ostaisin yhden meille!

    1. Niin onkin! En edes muista koska näin tuolit ekan kerran, enkä silloin vielä tiennyt niiden olevan jotain design-tuoleja. Tykästyin ihan täysiä tuohon teolliseen lookkiin! Tosi kauniita ovat!

  2. Ihania ovat. Meille olen haavillut terassille kahta kappaletta valkoisia tuoleja. Olisivat kyllä ihanat keittiön pöydänkin ympärillä.

    1. Nuo toimisivat ulkokäytössä myös ihan täydellisesti! Ei tarvitsisi huolehtia pienistä vesisateista ja luultavasti pieni pakkanenkaan ei purisi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *