Jotain odotettavaa syksylle

Kuulun siihen ihmisryhmään, jolla on aina oltava jotain, mitä odottaa. Sen ei tarvitse olla mitään suurta – vierailu kaverin luona, mökkiviikonloppu, lemppari tv-sarjan alkaminen taas telkkarista tai jotain muuta kivaa, mutta parhaiten odottamisen palkitsee asia, joka on oman elämäni suola; matkustaminen. Ja kyllä vain, uusi matka odottaakin ihan nurkan takana!

Eka työviikko loman jälkeen on takana ja hyvinhän tästä selvittiin! Töihinpaluu ei tehnyt tiukkaakaan, sillä olinhan ollut sieltä pois jo 6 viikkoa. Kyllä siinä ajassa kerkeää pään työasioista nollaamaan ja rentoutumaan. Syksyn varrelle on luvassa mielenkiintoisia työprojekteja ja koulukin starttaa taas kesätauon jälkeen ensi viikolla, joten oli ihan kiva palata töihin. Parasta on se, että on kiva palata töihin, jonne on kiva palata.

insp.jpg

Jottei kuitenkaan pääsisi ihan lomafiiliksistä vieraantumaan, bookkasin tänään lentoliput ja varmistin samalla pienen palan aurinkoa ja kesää vielä lokakuun alkupäiville. Lähdemme miehen kanssa tällä kertaa kaksin reissuun ja suuntaamme pitkäaikaiseen matkahaavekohteeseeni, Roomaan. Minulla on Roomasta jostain syystä romanttinen kuva, vähän samanlainen kuin Pariisista, joka ei ehkä ollutkaan ihan niin romanttinen kuin olin kuvitellut. Tiedä sitten mistä nämä romanttiset haavekuvat ovat mieleeni maalautuneet, elokuvista ehkä. Lisäksi luin kesälukemisena altaan reunalla sellaisen hömppäkirjan, jonka tapahtumapaikat sijoittuvat Roomaan 🙂 Tuo kyseinen kirja nostattikin Rooman matkahaaveet ihan kunnolla ja nyt sinne sitten mennään!

Roomalta odotan upeita nähtävyyksiä, erityisesti Trevin suihkulähdettä, jonka pettymyksekseni kuulin olevan remontissa(!), hyvää ruokaa ja viiniä ja sitä ihanaa, eläväistä kieltä, jota italia on. Tuohon aikaan ei ole enää ihan sitä pahinta turistiryysäystä, mutta sää on kuitenkin vielä oikein hyvä. Syyskuu on Roomassa vielä ihan täysi kesä ja me lähdemme reissuun 2.10. Oletettavaa on, että lämpötilat pyörii hyvinkin 20 asteen tuntumassa, ellei ylikin. Ihanaa!

_____

Meikäläisen viikonloppuun kuuluu toivottavasti hyvät säät, että saa vielä nauttia auringosta ja ehkä lasi hyvää valkkaria. Lupasin myös mennä avuksi eräiden tuolien hionta-projektiin sekä vääntää ystävälleni kampauksen kesäisiin häihin. (Hän on siis vieraaana häissä, ei morsian, niin hyvä hiustenlaittaja en sentään ole…!:)

Nautinnollista viikonloppua kaikille!
 

Kuva lainattu täältä

2 kommenttia “Jotain odotettavaa syksylle

  1. Oi ihanaa, Roomaan! Mahtavaa kun on jotain tuollaista edessä mitä odottaa. Lokakuinen Rooma on varmasti vielä lämmin 🙂 <br />
    Ihanaa viikonloppua!

    1. Roomasta olen haaveillut kauan, joten tosi ihanaa lähteä sinne! Kiitos, mukavaa viikonlopun jatkoa sinne myös! 🙂

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *