Something blue…

Makuuhuone sai pienen sinisen säväyksen. Sittenkin.

IMG_2269.jpg

Tilasin Ellokselta uusia vuodetekstiileitä, joilla sain haluamani fiiliksen makkariin. Tilaukseen päätyi läjä tyynynpäällisiä, jotka olivat kivassa alessa, joten hintakaan ei päätä huimannut. Paketista paljastui nuo tummansiniset tyynynpäälliset sekä nuo valkoiset pienet puuvillaiset koristetyynynpäälliset, jotka ovat kyllä jossain kohtaa varmasti ahkerassa käytössä myös olkkarissa. Lisäksi tuo tähtikuvioinen iso tyynynpäällinen näytti niin kivalta, että päätin tilata senkin. Pussilakanoita olen pikkuhiljaa uusimassa, sillä vanhimmat ovat ajalta, jolloin muutimme miehen kanssa yhteen! Tilasin siten myös nuo kesäiset airo-aiheiset valkoiset pussilakanat ja nekin alesta.

IMG_2278.jpg

Makuuhuoneen ilme on rauhallinen ja valoisa ja tosi eleetön. En kaipaa sinne tällä hetkellä mitään lisää. Mietin jossain kohtaa päätyseinälle jotain tauluja tms. mutta se pienentäisi pikkuruista makkaria entisestään.

Tykkään edelleen tuosta viime kesänä maalaamastani harmaasta alueesta, vaikka se olikin nopea päähänpisto – se toimii kuin kehyksenä ja toisena päätynä sängylle.

IMG_2281.jpg

Olemme todennäköisesti tulevan talven aikana vaihtamassa yläkerrankin lattiat valkoisiin. Viime kesänä ei enää jaksettu ison alakerran rempan yhteydessä näihin puuttua ja tänä kesänä energiat on menneet ihan toisenlaisiin asioihin. Heti kun mies siis saa jonkun lattianvaihtokipinän, nämäkin ruskeansävyiset lattiat saa kyytiä!

Jos päivällä makkarissa on valoisaa, niin illan hämärtyessä tunnelma onkin jo ihan eri.

IMG_2358.jpg

IMG_2361.jpg

Tekstiilit ovat kyllä maailman helpoin tapa vaihtaa ilmettä. Sininen oikeansävyisenä tuntuu kyllä nyt kolahtavan ja nettikaupoissa surffattuani jäinkin miettimään eräitä ihania Vallilan tyynynpäällisiä, joissa on ripaus sinistä. Ne olivat ihan hurmaavan kauniit runsaine kuvioineen. Ja siinä samassa myös se syy, miksi jäin niitä miettimään. En taida olla isojen kuvioiden ystävä, ne saattoivat olla myös hieman romanttisia omaan makuuni, mutta joku niissä vetosi.

Koska olohuoneen sisustuksessa ei nyt voi tapahtua mitään pariin viikkoon (niin, lupasin kertoa tästä myöhemmin – eikö olekin ärsyttävää, kun ei heti kerro…:), voinkin miettiä tyynynpäällisiä ja muita syyssisustuksia ihan rauhassa hetken.

Mitä tulee tähän salamyhkäisyyteen, palaan kyllä asiaan heti kuin mahdollista 🙂

4 kommenttia “Something blue…

    1. Illat alkavat jo olla aika hämäriä, mulla ainakin palaa iltaisin jo kynttilätkin. ♥

  1. Sininen sopii tosi hyvin makkariin, sillä se on värinä niin rauhoittava. Kivan näköistä ♥.

    1. Kiitos. ♥ Joo, ei se sininen hullummalta näytäkään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *