Juhannusplänit

Tänään kääntyy iltapäivällä duunien jälkeen auton keula kohti mökkitietä ja tiedossa on rento juhannus mökillä. Luvassa on todennäköisesti paljon grilliruokaa, virvoittavaa juomaa, mölkkyä, saunomista ja sen sellaista. Mitäpä muuta sitä ihminen voi toivoa? No joo, ehkä parempia kelejä, mutta eikö tämäkin ole jo perinne, että jussina sataa rakeita…

IMG_1992_2.jpg

Aurinkoa tai ei, toivotan silti ihanaa ja rentouttavaa, taikojen täyteistä keskikesän juhlaa kaikille lukijoilleni! <3

Heidi / Checklist - -

6 kommenttia “Juhannusplänit

  1. Olen tässä etsiskellyt uutta luettavaa, ja nyt löysin, kivaa! Kivalta kuulostaa juhannussuunnitelmanne! Me olemme myös lähdössä ystävien kanssa mökille, kunhan vaan köhät eivät pahene.. Harmillista.. Kivaa juhannusta teille!

    1. Hei kiva kun löysit tänne! 🙂 Mahtavaa juhannusta myös teille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *