Köökin puolella

Päiväkausien joutilaisuus vellovan flunssan kanssa poiki pienen somistuspuuskan. Kiitos antibioottien, olo alkaa olemaan jo ihan toinen, vaikka ei tässä vielä urheilusuorituksia voi alkaa tekemään. Onneksi kotona voi puuhastella pientä kevyttä.

IMG_1845.jpg

Ehkä eniten päänvaivaa pienessä keittiössä tuottaa aina nuo avohyllyt mikron yläpuolella. Tuollainen syvennys on tosi hankala käyttää mielestäni kivalla tavalla hyödyksi. Välillä tekisi mieli räjäyttää koko köökki, mutta ainaaan toistaiseksi asialle ei voi mitään. Lisäkaappitila ei myöskään olisi pahitteeksi, mutta tyhjästä on paha nyhjäistä – tilaa kaappien yläpuolelta ei voi hyödyntää, siellä kulkee asunnon ilmastoinnin putket ja sekös vasta harmittaa. On siis pelattava niillä korteilla mitä on. 🙂

IMG_1827.jpg

Avohylly sai kuitenkin uutta ilmettä vanhoilla jutuilla. Sieltä hävisi keittokirjat ja mummini vanha teepannu kuppeineen. Tilalle halusin jotain mustaa (joo, tosi kesäistä) ja niinpä tuo iso shampanjacooleri oli oiva kapistus hyllylle. Toisaalta sen on hyvä olla näppärästi käsillä, kesäilloissa sille voi olla useinkin käyttöä. 🙂 Kaveriksi hyllylle laitoin mm. erilaisia lasipulloja.

IMG_1825.jpg

Tasolle tein uudenlaista ilmettä erilaisin asetelmin ja somistuksin.

IMG_1831.jpg

Tässä alla olevassa kuvassa erottuu muuten oikein hyvin tuo välitilan tekstuuri, jonka tein pikalaastilla laattojen pudotessa vahingossa irti työtasoa vaihtaessa viime kesänä. Ihan paras vahinko ikinä – minä sitten vihasinkin niitä normi laattoja ihan tosissaan! 🙂 Jynssäsin seinästä muuten irti jotain punaisia mansikkaroiskeita ja hyvin lähti irti pelkällä vedellä. Luja-maali oli nappivalinta laastin päälle.

IMG_1841.jpg

Ja tokihan liitutaulu piti päivittää ajanhermolle myöskin.

IMG_1838.jpg

Keli tuntuu muuttuvan viikonlopuksi kohdilleen, joten kesäksi tätä voinee jo kutsua? Me olemmekin menossa lauantaina ekoihin kesäisiin juhliin, joten toivoa sopii, että olen kunnossa. 

 

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “Köökin puolella

  1. Ihania asetelmia ja tavaroita! ♥ Hyvin olet hyödyntänyt tuon mikron yläpuolella olevan tason! 🙂

    1. Kiitos! ♥ Mietin kuumeisesti miten pääsisin eroon koko hyllysysteemistä, mutta näillä mennään toistaiseksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *