Sävy sävyyn

Mökiltä poimittujen vuorenkilpien kukat ovat kyllä aivan upean väriset! Ne suorastaan hehkuu harmaata seinää vasten! Nämä kukat ovat tosi pitkäkestoisia ja ilahduttavat monta päivää.

Olen aina ollut vähän vaaleanpunaiseen vinksallaan, samoin kaikki lilat sävyt ovat mieleeni, vaikka aika harvoin niitä kotona nähdäänkin. Nyt sattui osumaan somisteet ja välipalasafka sävy sävyyn 🙂

IMG_1554.jpg

Raikas ja ravitseva smoothie syntyy mustikoista, mansikoista ja muutamasta basilikan lehdestä. Rasvaton maitorahka tuo juomaan proteiinilisän, jonka avulla nälkä pysyy loitolla muutaman tunnin.

IMG_1553.jpg

Juon tuollaisen smoothien joka päivä välipalaksi. Hyvää, nams!

Muistattehan, että Blogilista lopettaa toimintansa huomenna 1.6. Sen jälkeen palveluun ei ole enää pääsyä. Bloginia voi kuitenkin helposti seurata Facebookin tai vaikkapa Bloglovinin kautta!

Huomenna juttua uudesta viikkorytmistäni!

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “Sävy sävyyn

  1. Ihaka väri! ♥ Eipä ole tullut mieleen, että noita vuorenkilpiä voisi poimia maljakkoon, tosi hyvältä kyllä näyttävät.

  2. Niin on, tosi kaunis marjapuuron väri sekä kukissa että smoothiessa 🙂 Vuorenkilvet on tosi kivoja maljakossa! Myös ihan ne isot, vihreät lehdet. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *