Ilta-auringon säteissä

Uusi mustavalkoinen asetelma kylpi sunnuntai-iltana upeissa ilta-auringon säteissä.

IMG_1591.jpg

En juurikaan polta kynttilöitä kesäaikaan, mutta nuo kaksi kaunista rautaista kynttilänjalkaa näyttävät kauniilta yhdessä vanhan kaapin päällä. Siinä ne ovat, Hay Lup designjalka ja Clas Ohlsonin halpisjalka sulassa sovussa. Valkoinen pitsilyhty on HM Homesta.

IMG_1589.jpg

Suloinen betonipöllö jäi käteen Bauhausista. Minä ja pöllöt, en tiedä miksi, mutta pöllöhahmot ovat jotenkin niin hellyyttäviä.

IMG_1590.jpg

Tiedättekö, että tuo vanha funkis-henkinen liinavaatekaappi, jonka tuunasin viime kesänä, on noussut yhdeksi rakkaimmaksi huonekaluksi. Katson sitä joka ainoa päivä ihaillen ja se sopii paikalleen kuin nenä päähän. Samalla ihastelen myös valmistujaislahjaksi mieheltäni ja hänen mummiltaan saamaani Milk-valaisinta. Ihan lyömätön yhdistelmä tuo valaisin ja kaappi.

Iso plussa muuten vielä kaapin koosta. Näyttää ulkoapäin sirolta, kun syvyyttäkään ei ole paljoa, mutta se vetää älyttömän määrän kristalliastioita, maljakoita ja muita lasiesineitä sisäänsä. Alalaatikot taas toimivat erilaisten piuhojen ja koriste-esineiden säilytyksessä – yksi minulle, yksi miehelle.

IMG_1593.jpg

Tuon mustan ison lattialyhdyn ostin terassille. Se päätyy sinne heti, kun alan rakentamaan ruukkupuutarhaa. Sitä ennen haluaisin kuitenkin kalustaa terassin kunnolla (ne aurinkovuoteet ja pieni sivupöytä puuttuu), jotta näen vähän tilankäyttöä.

Kivaa tiistaita, meikäläisellä on tänään vuorossa jalkatreeni. Tulen todennäköisesti itkien kotiin, sen verran hevi setti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *