Homma etenee

Pikkuhiljaa uusi jatkopala terassille alkaa muodostua. Rakennusprojektia on hidastanut miehen työt sekä sateinen sää, mutta kyllä se tuosta, lauta kerrallaan. Kuva on eiliseltä päivältä, homma edistyy tänään varmasti huomattavasti, saattaa jopa olla, että valmiiksi asti!

terden%20rakennusta.jpg

Koska itse en osallistu hankkeeseen muuten, kuin rakennuskaljoja kotiin kantamalla (heh), katsoin asiakseni paneutua hieman enemmän sisustuspuoleen. Eilen vietimme tyttären kanssa shoppailupäivää ja mukaan tarttui kaikkea tarpeellista. Ensinnäkin löysin Jyskistä uusiin terassituoleihin pehmusteet. Ne ovat juuri oikean kokoiset ja oikean väriset ja käyttöikää pidentää irroitettavat ja pestävät päälliset. Istuintyynyt ovat myöskin jämäkkää vaahtomuovia, joten uskon niiden pysyvän ryhdikkäinä hyvän tovin.

IMG_1318.jpg

Jyskistä tarttui mukaan myös iso, vähän japanilais-henkinen lyhty. Tuo on mielestäni tosi kaunis ja moderni ja se sopii täydellisesti kaavailemaani ruukkupuutarhaan. Olen nimittäin ajatellut kaikkien ruukkujen olevan mustia, kuten oliivipuussanikin jo on. Jopa mies, joka nyt yleensä ei lotkauta korvaansa jonkun lyhdyn ollessa kyseessä, piti tuota hyvänä ostoksena. Korkea lasi lyhdyn sisällä suojaa hyvin liekkiä, joten tuolla palaa tuli isommassakin tuulenvireessä. Hintaa suurella lyhdyllä oli vain 18 euroa, mielestäni erittäin halpa hinta noin suuresta lyhdystä.

IMG_1313.jpg

IMG_1314.jpg

IMG_1312.jpg

Sohvaa ei terassille ole vielä löytynyt, joskaan sillä ei ole hengenhätä. Sopivia pitäisi alkaa vähän katselemaan, mm. Ikean tarjonta. Ostin kuitenkin pienen muovimaton tulevan sohvan eteen ja tuo löytyi Hemtexiltä uskomattomaan hintaan, 8 euroa! Ilmankos se oli viimeinen kappale tuon värisenä!

IMG_1317.jpg

Jokin pieni sohvapöytä pitäisi myös löytää, on kiva, jos sohvan läheisyydessä olisi jotain laskutilaa laseille tms, mutta näitä kerkeää tässä kevään kuluessa / kesän alkaessa miettiä enemmän. Vielä on myöskin miettimättä kasvitilanne, mutta senkin aika on hieman myöhemmin. Mies lisäksi väläytteli portin uusimista, joten vielä on paljon asioita auki.

On tosi ihanaa, että mies on jaksanut työpäivien päälle vielä nikkaroida tuota terassia. Se taitaa kuitenkin olla niin, että tuollainen käsillä tekeminen on tervetullutta vaihtelua normi työlle. Kaiken tuollaisen tekemisen koen itsekin vähän kuin terapiana.

Tänään on mentävä rautakauppaan ostamaan lisää ruuveja. Samalla mennään äänestämään,
menkää tekin!

 

6 kommenttia “Homma etenee

  1. Oletpa tehnyt ihania löytöjä terassille! Ja tuo lyhty ♥..

    1. Joo, tuo lyhty oli pakko ottaa mukaan, kun huomasin sen kassajonossa! 🙂 Samoin nuo pehmusteet olivat kyllä löytö tuon irroitettavan päällisen ansiosta.

  2. Ihania juttuja olet terassille löytänyt! Meillä ei terassinrakennus ole ihan vielä ajankohtaista, sillä takapiha on vielä täynnä lunta 😀 Tosin pientä edistystä takapihan kanssa on jo havaittavissa, mies kun parhaillaan kaataa mätää koivua… Kyllä meidän takapihasta vielä joku päivä nätti tulee!

    1. Lunta…? Voi ei!! 🙂 Etelämpänä asustamisessa on puolensa kyllä… lumi lähtee vähän aiemmin. Kesään on vielä pitkä matka, takapihaa ja terassi kerkeää tehdä ihan hyvin ennen helteiden saapumista!

  3. Ihana tuo lyhty, en malta odottaa että terassi valmistuu… kyläily on pakko tehdä puolin ja toisin ennen kesähulinoita! ♥ ♥ ♥

    1. No, terassi on itseasiassa jo valmis! 🙂 Mies laittoi hippulat vinkumaan ja nyt meillä on ihana, isompi terassi! 🙂 Ehdottomasti kyläillään puolin sun toisin! ♥ Taidan kylläkin lykätä meillä vierailua siihen asti, että saamme koko hela hoidon valmiiksi kesäkeittiöineen päivineen, niin sitten pidetään BBQ-partyt!! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *