Hyvinvointia ja sielunruokaa

Viime lauantaina tuli voitua hyvin. Ja ruokittua sielua. Tuossa järjestyksessä.

CASAn bloggaajat saivat mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Original Sokos Hotelli Helsingin ja EasyFit Helsinki Clubin kanssa viime viikonloppuna ja tarjolla oli aikamoinen pläjäys eväitä hyvinvointiin ja treenaukseen. Koska äkilliset sairastumiset ja muut ennakoimattomat tapahtumat söivät CASAlaisten osanottoa, jäimme hyvin pienen porukan kesken nauttimaan illanvietosta, mutta emme antaneet sen häiritä menoa!

Päivä alkoi Original Sokos Hotelli Helsingissä pienellä välipalalla, jonka jälkeen oli aika hypätä treenitrikoihin ja lähteä salille. Yllätys oli aikamoinen, kun tiloiksi paljastui entinen yökerho, Helsinki Club, eli tuttavallisemmin Hesari. Voi pojat, tuota tanssilattiaa on tullut tampattua nuoruusvuosina (ja vähän vanhempanakin.)

sali%202.jpg

Aika hyvin taipui tila moderniksi kuntokeskukseksi nykyaikaisine laitteineen. Techno Gym on oma henkilökohtainen suosikkini muutenkin.

sali.jpg

Mielenkiintoista on salin virtuaaliset ryhmäliikuntatunnit. Miltä tuntuisi hypätä spinning-pyörän selkään ja tehdä ohjattu treeni juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii? Sen kuin tietokoneesta ohjelma päälle ja polkimet liikkeelle!

20150307_164424.jpg

Me saimme valita personal trainer Pasi Hälikän palveluista mieleisen ja kahvakuulia päästiin heiluttelemaan hänen opastuksessaan. Kuulat ovat itselleni tuttu juttu, mutta aina niistä löytyy pieniä nyansseja enemmänkin kuulaa heiluttaneille ja parasta lajissa on se, että sihen voi osallistua kukin oman kuntonsa mukaisesti ottamalla isompaa tai pienempää kuulaa eri liikkeisiin. Hiki virtasi mukavasti ja varsinkin takareidet tykkäsi hyvää seuraavana aamuna!

Ammattitaitoisen ohjauksen jälkeen palasimme ihanaan kattokabinettiin (jonka aion by the way pitää todellakin korvan takana tyttöjen iltoja/polttareita sun muita silmällä pitäen.) Kahdelta eri terassilta aukesi aika kivat näkymät Helsingin kattojen ylle.

kabinetti.jpg

20150307_162319.jpg

Ruokapuolella tarjolla oli runsas salaattibuffa, marjasmoothieita, tuoreita hedelmiä ja virvokkeita. Koska ainakin itselläni oli karhunnälkä treenin jälkeen, vedin sapuskat parempiin suihin ja sen jälkeen oli kiva kömpiä saunan lauteille rentoutumaan.

safkat.jpg

sauna.jpg

Loppuilta tuli vietettyä enemmän tai vähemmän naureskellen, syntyjä syviä pohtien, ajatuksia ja kokemuksia jakaen ja maailmaa parantaen. Sielunruokaa tuli siis sitäkin roppakaupalla ja on niin mahtavaa viettää aikaa ihmisten kanssa, joiden kanssa synkkaa ja yhteinen sävel löytyy heti.

20150307_180131.jpg

20150307_185905.jpg

Kiitokset upeasta hyvinvointipläjäyksestä Original Sokos Hotelli Helsinki, EasyFit Helsinki Club sekä upeat blogikollegat Irina ja kaimani Heidi.

*yhteistyössä Original Sokos Hotelli Helsinki, EasiFt Helsinki Club, (Kipinä  Personal Training Pasi Hälikkä)

8 kommenttia “Hyvinvointia ja sielunruokaa

 1. Takareidet(kin) tosiaan huusivat hoosiannaa seuraavana päivänä. Ja eilen. Ja tänään. Tosin nyt istahtaminen ei enää tunnu niin pahalta, joten eiköhän tämä tästä. 😀 Mut ihanaa oli kyllä, tuli ihan hirmuinen salikipinä taas pitkästä aikaa! Ja muutenkin joten käyn motivaatiokierroksilla tuon illan jälkeen. Tuli vissiin just eikä melkein tarpeeseen. 🙂

  1. Kyllä ne takareidet on olleet aika hellinä 🙂 Huomasin itse, miten eri lailla sitä saa tehoa treeniin, kun joku vetää samaa tahtia – tai parhaimmillaan piiskaa vielä lisää vauhtia! Tykkäsin! Mahtavaa, jos sullakin iski pieni kärpänen treenaamiseen! Tuo ilta oli mahtava myös rennon ja hauskan jutustelun myötä. Pian uusiksi!! 🙂

 2. Vitsit, että teillä on ollut kiva ilta! 🙂

  1. No oli kyllä ihan super hauska ilta! Pian onneksi sun matka näihin lyhenee…!! 😉

  1. Uskon! 🙁 Tosi harmi juttu!<br />
   <br />
   Tuleehan näitä onneksi lisää! 🙂

 3. Voi kumpa pääsiskin jumppaamaan 😀 tai edes kunnon powerwalkille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *