Alpeille

Kevät on siitä ihanaa aikaa, että mieli on silloin virkeämpi kuin syksyn synkkinä hetkinä. Tänä keväänä mieltä piristää kummasti myös upeat tapahtumat ja toteutuvat haaveet ja suunnitelmat! Ensimmäinen niistä huomenna, sillä meikäläinen suuntaa Itävallan Alpeille laskettelemaan! 

Olen haaveillut alppireissusta melkoisen kauan, en oikein tiedä edes mitä odottaa – aurinkoa, lunta, huikeita vuorimaisemia, riehakkaita bileitä after ski:ssä…? Varmasti kaikkea tuota on luvassa ja edessä on taatusti ihan huikea reissu! Ennen kaikkea on uskomattoman upeaa päästä tällaiselle työporukan kesken tehtävälle reissulle, joka toimii henkilökunnan palkintomatkana tavoitteiden saavuttamisesta.

Hommasin alennusmyynneistä uudet lasketteluvaatteet, jotka ylipäätään vettä ja tuultapitävänä materiaalina soveltuu jatkossa myös muuhun ulkoiluun. Olisin halunnut päräyttää jollain upeilla väreillä, mutta koska en viitsinyt omaisuutta tuhlaa, päädyin ale-tuotteisiin ja ne sitten olivat tylsästi tyylikkäästi mustaa. Hintaa näille XXL:stä ostetuille vaatteille ei juurikaan jäänyt: takki ja housut yhteensä 60 euroa! (Ale oli melkoinen, sillä pelkästään takin ovh 150 €)

IMG_0952.jpg

IMG_0949.jpg

Ennen kaikkea halusin panostaa turvallisuuteen (nämä rinteet ovat pikkaisen pidempiä kuin meillä Lapissa)  ja ostin kypärän reissuun. Valkoiset lasit omistin jo ennestään.

PicMonkey%20Collage.jpg

Tämä ostos on yhtälailla käytössä tulevaisuuden laskettelureissuilla. Kypärä oli myös tarjouksessa, vaikka ensisijaisesti en tuijottanut niinkään hintalappua, vaan mukavuuden tuntua päässä ja ulkonäköä, ihan niin kuin myyjäkin opasti. Jos kypärä ei miellytä ulkonäöllisesti, sitä ei tule käytettyä. Niinpä päädyin kokovalkoiseen ”siroon” (vaikka sanat siro ja kypärä ei kyllä mahdukaan samaan lauseeseen) kypärään.

IMG_0956.jpg

Kameralaukun ajattelin heittää selkään ainakin yhtenä päivänä, pakko saada ikuistettua alppimaisemia muullakin, kuin kännykän kameralla. Reissuun on luvattu ainakin perjantaiksi upean aurinkoisia kelejä, , joten arskat lähtee myös mukaan! Olen niin innoissani ja kiitollinen matkasta ja samalla muuten tulee taas maailmankarttaan yksi neula lisää: Itävalta.

Mahtavaa viikonjatkoa kaikille! 

3 kommenttia “Alpeille

  1. Hauskaa reissua :)! Itseänikin Itävalta kiinnostaa, sinne olisi ihana päästä käymään esimerkiksi joulun aikoihin :). Ja jälleen, kuvia odotellessa!

    1. Kiitos! 🙂 Oi, joku Wienin joulutori olisi varmasti aivan ihana nähdä ja kokea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *