Happy New Year!

2015. Ihan nurkan takana.

Toivon ensi vuodesta parempaa ja onnellisempaa kaikille; itselleni, ennen kaikkea perheelleni ja läheisilleni, mutta myös teille kaikille lukijoilleni ja toivon, että jatkatte matkaa kanssani myös ensi vuonna. Nyt on aina sulkea vuosi 2014 historian kansiin, ottaa opiksi, jos jotain opetettavaa sillä oli, painaa mieleen muistot, jotka sillä oli annettavana ja mennä yli vaikeista hetkistä, joita se heitti poluillemme. On aika aloittaa puhtaalta pöydältä, alkaa täyttämään uutta, tulevaa vuotta uusilla tapahtumilla, unelmilla, matkoilla ja elää haaveita todeksi taas yksi vuosi lisää.

Me vietämme Uuden Vuoden kotona raketteja kammoavan koirulin kanssa. Tilasin mieheltä illalliseksi lehtipihviä maustevoilla ja uuniperunoita. Siihen vähän kuohuvaa kyytipojaksi, päälle sauna. Ei tässä enää mitään sen kummempaa äksöniä ihminen uudeksi vuodeksi kaipaa… 🙂

Uusi%20Vuosi.jpg

Onnellista ja parempaa Uutta Vuotta kaikille!

Heidi <3

13 kommenttia “Happy New Year!

 1. Oikein ihanaa, onnellista ja hyvää Uutta Vuotta Heidi &hearts;!

 2. Tuo ajatus, että voi aloittaa puhtaalta pöydältä, tuntuu tosi hyvältä! Yrintänpä myös tehdä niin!<br />
  <br />
  Onnea vuoteen 2015 🙂

  1. Uusi Vuosi juhlana ei ole oma juttuni, mutta pidän sen symbolisesta merkityksestä tosi paljon. Tulee jotenkin sellainen olo aina, että voi aloittaa alusta ja korjata kaiken mitä viime vuonna meni mönkään syystä tai toisesta. Tästä vuodesta odotan tosi paljon parempaa. <br />
   <br />
   Onnea sullekin tälle vuodelle! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *