DIY Risukranssi

Nyt on kuulkaa sellaiset askartelufiilikset päällä, että ideaa pukkaa loputtomiin! 🙂 Olen miettinyt pitkään jouluista asetelmaa risukuuseni pariksi ja pientä ajatusta sen toteuttamiseen jo onkin.

IMG_8679.jpg

Koira on sitten hyvä tekosyy samoilla metsässä ja ojien penkoilla! Voi rauhassa kulkea ja kerätä kaikkea samalla ilman, että vaikuttaa ihan hölmöltä hiippaillessaan hämärässä maastossa. Nyt mukaan lähti tukku risuja ja sidoin niistä ohuen kranssin. Meinasin ostaa tänään Stockmannilta muhkean kranssin kepeistä, mutta onneksi maltoin mieleni ja lähdin sen sijaan metsälenkille. 

IMG_8684.jpg

Kranssista tulee osa jouluista asetelmaa ja ilme muuttunee vielä käsittelyssäni. Viikonloppuna saan toivottavasti loppuosan tehtyä. Tykkään tuollaisesta semi-huolettomasta ilmeestä, jossa risut saa vähän sojottaa sinne tänne.

IMG_8674.jpg

Ihan uskomatonta, että jouluun on enää 12 päivää aikaa! Varastosta pitäisi alkaa pikkuhiljaa kaivelemaan esiin viimeisiä koristeita. Uusia joulukukkiakin koti taitaa kaivata, sillä amaryllis on kukkansa kohta kukkinut ja hyasinteista on jäjellä enää ne vihreät osat. Näin Stockalla tosi kauniin joulukukka-asetelman, voisin tapojeni vastaisesti ostaa tänä vuonna myös valmiin asetelman itsetekemieni lisäksi.

Viikonloppuna ohjelmassa on Helsingin Tuomaan Markkinat, odotan niitä innolla!

Kivaa perjantaita kaikille! 🙂

Heidi / Checklist - -

8 kommenttia “DIY Risukranssi

 1. Ihanan yksinkertainen kranssi. Mukavaa viikonloppua. Mä taidan lähteä sunnuntaina blogikollegan aveckisi koko päivän mittaiselle jouluruokakierrokselle.

  1. Uuuu….jouluruokakierros kuulostaa sekin aika hyvältä! 🙂 Kivaa viikonloppua! 🙂

 2. Itiksen Stockalla oli ainakin viime vuonna aika monipuolinen joulukukkaosasto. Tänä vuonna en ole käynyt, mutta ehkä pitäisi… tai sitten ei 😀 Eilen ostin valkoisen amarylliksen, jotta ehtii jouluksi auki. Ja jos ei ehdi, niin ei se mitään, kaunis kukkahan se on joka tapauksessa.

  1. Stockalla on ihania kukkia aina! Sieltä on vaikea kävellä ohi ostamatta mitään 🙂 Mulla on jo yksi amaryllis kukkinut molemmat vanansa. Meillä kukat aukeaa tosi nopeasti, jo muutamassa päivässä! Tosin tällä kertaa kukka oli korkeammalla kuin ennen, lämmin ilmahan nousee ylöspäin, joten johtuisikohan siitä…? Yksi amaryllis on ainakin haussa, jokin tulilatva-asetelma voisi toimia myös.

 3. Rouhean yksinkertainen! Tykkaan :)).<br />
  <br />
  Oikein mukavaa viikonloppua 🙂

 4. Saitpa askarreltua kauniin kranssi, ihanan tasainen! &hearts; Mukavaa joulunodotusta! &hearts;

  1. Tämä on kyllä parasta aikaa vuodesta – joulunodotus! Hyvää tätä aikaa myös sinne &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *