Hyvän joulun toivotus

Perinteiseen tapaani, tänään 23. päivänä julistan iltasella leikkimielisen, joskin täysin vakavasti otettavan joulurauhan kotiimme ja sulkeudun omaan joulukuplaani. Sinne ei ulotu kiire, stressi tai pahantuulisuus.

Tänään on hoidettu viimeiset pikasiivoukset, huomisen aaton ruokavalmistelut ja muut. Tänään viimeistään laskeudutaan joulun viettoon ja pyhitetään seuraavat päivät perheelle ja sukulaisille, ystäville ja yhdessäololle. Hyvälle ruoalle, maistuvalle juomalle, suklaalle, hömppäleffoille, pyjamalle ja villasukille. Vapaalle ajalle, laiskottelulle, kinkun närpimiselle, lautapeleille ja glögille. En tiedä mitään parempaa maailmassa.

Joulukattauksemme on tänä vuonna valkoisen ja kullan liitto ripauksella särmikästä mustaa. Myös söpöt rusetit ovat pääosassa.

Näiden kuvien myötä toivotan kaikille ihanaa ja rauhallista joulua. Nautitaan tästä vuoden ihanimmasta ajankohdasta. <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *