UUSI TUKKA

Hyvästi tasapitkä tukka!
Hyvästi 7 senttiä vaaleita kutreja, hyvästi raskas ilme, pitkin päätä valuva kuontalo! Ei tule ikävä!

Kampaaja-ystäväni sai laittaa sakset töihin oikein kunnolla ja lyhentää hiuksiani reilulla kädellä. Olin aina luullut, että haluaisin tasapitkät hiukset. Vuosien kasvatuksen jälkeen ne vihdoin olivat kaikki yhtä pitkät niin edestä kuin takaa ja huomasin olevani jatkuvasti Bad Hair Day:n kourissa. Jos hiukseni olisivatkin paksut ja runsaat, ne näyttäisivät tasapitkinä hyviltä, mutta kun tukkalaatuni on taattua suomalaista hentoa karvaa, tasapitkät hiukset näyttivät lähinnä roikkuvilta spanielin korvilta. Niinpä hiuksia leikattiin runsaasti eri kerroksiin, otsis lyhennettiin rintapituudesta leukapieleen ja jo keventyi ilme!

H%20kollaasi.jpg

Tämän kuvasarjan jälkeen lienee selvää, että valintani pysytellä kameran tällä puolen on ihan hyvä asia 🙂  Täytyy kyllä miettiä, että miten muotibloggaajat sen tekee?! Ottaa itsestään luonnollisia, kauniita kuvia? Hymyilevät vapautuneesti, tuovat itsestään parhaimmat puolet esiin? Huoh. 

Tässä nyt kuitenkin uudet keventyneet ja lyhentyneet kutrini. Ja vaikka kuvasarjan valjuista ilmeistä ei uskoisi, tykkään niistä tosi paljon! 🙂

Kivaa päivää!

12 kommenttia “UUSI TUKKA

    1. Kiitti! No niin onkin – ihan mahtavaa nähdä lisää "meikäläisiä" 🙂

  1. Ihana uusi tukka ja ihana, kaunis sinä ♥.

  2. Ihana uusi pööna! ♥ ♥ Ylärivin keskimmäinen kuva on muotiblogimainen, tosi onnistunut otos! ♥

    1. 😀 Hah! 😀 No, sama kuva oli omakin suosikki;) Kauheeta räpellystä nämä selfiet, parempi vaan jatkaa sisustuskuvien ottoa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *