VUODEN PARAS AIKA EDESSÄ

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että vuoden paras aika on edessä ja sitä kohti mennään vääjäämättä!

Olen jouluhullu. (Joulu mainittu!)
Sain esimakua tässä äskettäin, miltä joulu näyttää tänä vuonna remontoidussa kodissamme. Se liittyy erääseen projektiin, josta toivottavasti pääsen kertomaan teille myöhemmin. Joulussa parasta on odottaminen ja valmistautuminen. Odotan jo innolla joulun tuloa kaduille, kauppoihin, hissimusiikkeihin sun muihin. Odotan kauppakeskusten jouluvaloja. Odotan niitä kamalan makuisia euron suklaakalentereita marketteihin, Stockan jouluosaston avautumista ja hyasinttien ilmestymistä kukkakauppoihin. Siis kaikkea sitä, mikä saa muut kanssaeläjät kauhistelemaan, että ei kai vielä?!

IMG_7186_h.jpg

Näin lokakuussa annan jo luvan itselleni alkaa miettimään tämän vuoden joulukortteja, minkälaiset niistä tänä vuonna askartelen. Aika usein lokakuun lopussa niitä jo alankin tekemään. Marraskuussa ajatukset alkavat siirtyä joulun kattaukseen ja minkälaisia kukka-asetelmia täksi jouluksi teen.

Mietin koska uskallan kaivaa Michael Bublén joululevyn esiin ilman, että siippa saa slaakia.

IMG_7187_h.jpg

Eniten odotan kuitenkin sitä, kun saa alkaa pukemaan kotia jouluasuun. Kaivaa varaston uumenista koristeet, kranssit ja valot. Alkaa ripottelemaan niitä ympäri kotia luoden ihanaa jouluista tunnelmaa. Vaihtaa tekstiilit talvisiin, pehmoisiin ja valkoisiin. Näitä asioita on tässä tullut pohdittua tämän kivan projektin myötä.

Ihan vielä ei kuitenkaan koristeet tai muut jääneet kotiin, vaan kiltisti pakkasin ne takaisin laatikoihin ja kiikutin varastoon odottamaan vielä hetkeksi…

Kenellä muulla jo saman moisia (jouluisia) ajatuksia…? 🙂

6 kommenttia “VUODEN PARAS AIKA EDESSÄ

 1. Ostin viimeviikolla uusia joulujuttuja! 😀 Haluaisin jo laittaa jotain esille, mutta pitää ehkä hetkinen vielä malttaa. Pihalle voisi melkein jo laittaa talvivalot.

  1. Oi, ihanaa, toinen jouluhullu! 😀 No kyllä tässä kai vielä joutuu vähän toppuuttelemaan itseään 🙂 Minä kyllä raahasin jo alakertaan Ikean risun, johon laitoin "kausivalot". 🙂 Marraskuun puolella lisään yleensä pihalle valot, vielä ei kehtaa, naapurit varmaan pyörittelis päätään muuten…

 2. Voi, kaupassa oli jo joulusuklaita! Pakkohan niitä oli ostaa. Ja ihan vähän olen ostellut jo joululahjoja ja miettinyt muita jouluasioita.. Aika kauankin jo. Kyllä joulu on ihana!

  1. Ihanaa, kun on muitakin jo jotka odottaa vuoden parasta juhlaa! 🙂 Oi vitsi, ootpa ollut reipas, kun lahjojakin jo ostettu! Ikeassa oli jo toissa viikon perjantaina joulukoristeita esillä, en voinut olla hipelöimättä! 🙂

 3. Joulua odotellaan kovasti jo täälläkin! Glögiä olen jo juonut ja parit joulutortut paistanut sekä lahjoja suunnitellut. Valoja alkaa pikkuhiljaa kaipaamaan tähän pimeyteen, mutta taidan odottaa vielä marraskuun alkuun. Tiedätkö, milloin Stoccan jouluosasto tänä vuonna aukeaa? Sinne olisi jo kiva päästä katselemaan 🙂

  1. Ihanaa, etten ole ainoa joulun odottaja!:) Glögiä täytyy alkaa ostamaan kotiin jo ihan muutenkin, kuin blogi-projektin takia. Valot ajattelin laittaa marraskuun vaihtumisen kunniaksi myös ensi viikolla.<br />
   <br />
   No sattuipa niin, että kysyin aiemmin tällä viikolla, koska Stockan joulupuoti aukeaa ja kuulin h-hetken tapahtuvan 3.11. Eli reilu viikon päästä päästään sekoilemaan sinne taas!! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *