Pikavilautus!

Täällä on tuoliprojekti edennyt lähipäivinä huimasti!

IMG_7621.jpg

IMG_7625.jpg

Joskus suunniteltu homma kääntyy päälaelleen, kun matkan varrella tulee vastaan jotain, joka hurmaa jalat alta kertaheitolla! Tori.fi:n ilmoitus teki minulle niin! 🙂

IMG_7630.jpg

Keittiön tuolinvaihto-projekti nytkähti siis vauhdilla eteenpäin löydettyäni jotain sellaisenaan valmista.
Sen sijaan projektin toinen puoli tarvitsee vielä hyvin monta työtuntia, kuten Facebookin puolella jo vilauttelin. Työn alla on  isovanhemmiltani perityt kaksi tuolia, jotka on tarkoitus entisöidä kuntoon.

                        tuolin%20entis%C3%B6inti.jpg

Sikliä on saanut heilutella ihan urakalla, ikivanha hilseillyt petsilakka istuu melko tiukasti, pölisee ja haisee ihan järisyttävän pahalta, mutta homma etenee! Ensi viikolla pääsen toivottavasti maalaushommiin jo! Mutta minkä väriset niistä tulee – se selviää myöhemmin! 🙂

2 kommenttia “Pikavilautus!

 1. Hyvältä näyttää ja upea löytö! &hearts; On sinulla urakka, mutta vähitellen ja pidä mielessä, että lopputulos palkitsee! &hearts;<br />
  <br />
  Kivaa torstaita!

  1. Nuo mustat kaunottaret oli pakko ostaa! Näin ne netissä ja vaikka en alunperin ajatellut mustia tuoleja, en voinut jättää näitä väliin. Tuo muoto on niin uskomattoman kaunis ja ah, tuo täyskiiltävä musta pinta…! &hearts; Noissa työn alla olevissa on vielä aika iso urakka, onneksi äiti on ollut apuna. Kyllä se vielä tästä…! :)<br />
   <br />
   Samoin sulle Jenni, kivaa torstaita! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *