MICHAEL KORS ANORAKKI

New Yorkin reissulta helmikuussa ostamalleni Michael Korsin anorakille on jälleen ollut käyttöä. Viimeisen muutaman päivän aikana taivaalta on tullut milloin vettä, milloin rakeita ja ilma on ollut kylmä.

Takki on noussut ihan suosikikseni! Se on rento, mutta siisti ja sopii näin ollen täydellisesti omaan tyyliini pukeutua. Luvassa siis jo ajat sitten lupaamiani kuvia anorakista päälläni.

takkikollaasi%201.jpg

Takki on ollut todellinen löytö myös hintansa puolesta. Ihan samaa takkia en ole pikaisella googlettelulla löytänyt Suomen kamaralta, mutta Stocka myi Korsin saman näköistä anorakkia hintaan 235 euroa. Minä maksoin Century 21 -outlet myymälässä takista 70 euroa. Now that’s what I call a bargain!

Kultaiset yksityiskohdat sopivat täydellisesti yhteen Korsin ruskean nahkalaukun kanssa, joka sekin jäi Nykin reissulta käteen Korsin outlet myymälästä.

takkikollaasi%203.jpg

Takin kaverina lempparifarkut – myöskin reissusta ostetut Guessin farkut. Ne ovat ihanan nuhjuisen näköiset! Huivi on muistaakseni Stockan omaa Global -mallistoa ja ikivanha. Raitapaita taas takuuvarmaa Henkkamaukka trikoota, joskin Times Squaren myymälästä ostettu. Kyseinen trikoopaita oli yksi niistä parista peruspaidasta, jotka oli pakko ostaa reissun päältä kerrospukeutumisen ja näin ollen lämpimänä pysymisen mahdollisuutta lisätäkseni. (Kuvausrekvisiittana käytetty myös lattialla lojuneita koirien leluja;)

Säätiedotus ei lupaa sen parempia kelejä vieläkään, joten taidanpa kulkea tämä takki niskassa töihin ensi viikolla useamman kertaa.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa:)

Blondi

13 kommenttia “MICHAEL KORS ANORAKKI

 1. Onpa kiva takki! Ja varmasti tullut tarpeeseen. :)<br />
  Kivaa sunnuntai-iltaa!

  1. Kiitti, kevyttä takkia olen kyllä ollut vailla, sillä toppatakista seuraava on ollut nahkatakki. Tämä on sille kiva vaihtoehto.<br />
   <br />
   Kiitti, samoin sulle! 🙂

   1. Kiitti Fanni! Ja on kyllä ihan mahtava kauppa!! Siellä voi viettää tuntikausia löytöjä tehden! Onneksi siippa on yhtä kiinnostunut shoppailusta, niin ei käynyt hänellekään aika pitkäksi. Suomessa joutuu maksamaan kaikesta niin paljon, että tuolla saa rahoille vastinetta.<br />
    Kyllä täälläkin alettiin haaveilemaan heti uudesta reissusta:) Tyttö kirjoittaa ylioppilaaksi kahden vuoden päästä ja toivonut lahjaksi reissua Nykiin. Yllättäen tämä äiti lupasi lähteä matkakaveriksi! 🙂

 2. Mun tytär on myös amerikka-fani,yhteinen haave käydä jenkeissä.muualla ollaan reissattu,mut matkan pituuden takia ei sitten ole lähdetty niinkin kauas.mutta joku päivä?takki on kaunis!

  1. Meidän tyttö oli vähän katkera, kun ei päässyt reissuun mukaan, mutta kyseessä oli meidän 10-vuotis häämatka, joten lähdimme sille reissulle kaksin 🙂 Pitkät lennot on kyllä kurjia, Nykiin kuitenkin lentää sen reilu 8 tuntia, mutta on ehdottomasti jokaisen lentokoneessa istutun minuutin arvoinen.:)

 3. Ihana takki JA laukku! &hearts; Tuollaiset rennot ja tyylikkäät vaatteet on ihan parhaita! Ja arvaa itkikö reissukuume, vaikka reissussa ollaankin parhaillaan?! :D<br />
  <br />
  Kivaa alkuviikkoa!

  1. Joo, tuo laukku on kyllä vienyt omankin sydämen! 🙂 Jouduin ennen käyttämään töissä jakkuja ja suoria housuja, onneksi nykyisessä paikassa vähän rennompi meno, niin &quot;omat&quot; vaatteet sopivat paremmin myös työkäyttöön. <br />
   <br />
   Ihanaa reissun jatkoa teille! &hearts;

 4. Oi, tuo laukku on i h a n a &hearts; ! Kuinka paljon Korsin laukut keskimäärin maksoivat siellä? Oman Korsini ostin viime syksynä Tokiosta, ja vaikka otinkin ostoksesta tax freen, ei se jäänyt kuin parikymppiä edullisemmaksi verrattuna Suomen hintoihin. Eli Jenkki-merkit kannattaisi ilmeisesti ostaa vain suoraan paikan päältä :). Haaveissa on matka NYCiin, toivottavasti se jo ensi vuoden puolella toteutuisi &hearts;.

  1. On se kyllä munkin mielestä aika ihana! &hearts; Kyllä ne ehdottomasti ovat halvemmat siellä, kuin täällä. Kannattaa myös tehdä ostokset outlet-myymälöissä, eikä missään Macy's tai Bloomingdale's -tavarataloissa. Ihan esimerkkinä tämä oma laukkuni; Macy's tavaratalossa laukku maksoi 300 taalaa, Woodburyn outlet-kylässä Korsin liikkeestä ostettuna minä maksoin laukusta tasan puolet vähemmän, eli 149 taalaa, eli n. 110 euroa. Suomessa voinee laittaa yhden satasen lisää hintaan? Guess on jenkeissä myös puoli-ilmainen. Suomessa Guessin farkut on jotain 200 euroa, minä ostin niitä 30 taalalla…;) Tarkempi esittely on tulossa vielä Guessin laukusta, jonka ostin myös pilkkahinnalla matkalta.<br />
   <br />
   Jos Nykiin lähtee, tuota Woodburyn outlet-kylää EI VOI jättää väliin! 🙂 Se on oikea shoppailijan paratiisi! NYC -tägin alta löydät blogistani Nyki-aiheisia postauksia mm. shoppailuvinkit, (mukaanlukien tuo Woodbury) nähtävyydet, ravintolat jne.<br />
   <br />
   Matkahaaveet on ihania…&hearts; Toivottavasti teidän reissu toteutuu! Itse haaveilin Nykin reissusta myös vuosia.

 5. Aivan ihana kokonaisuus ja tuo laukku sopii täydellisesti takin kanssa 🙂

  1. Kiitti! 🙂 Tuollainen rento, mutta siisti pukeutuminen on ominta. Laukku on kyllä ihana, mutta sinähän sen tiedät laukku-samiksena! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *