Alkuvuoden kuulumisia

Huhheijakkaa, tässähän vierähti ihan vahingossa liian paljon aikaa ja syntyi pieni blogitauko.

Tällä välin olen käynnistellyt tätä alkanutta vuotta tavoitteideni mukaisesti käymällä aktiivisesti joogassa, kuten pitikin ja viime viikolla kertoja kertyi jopa neljä! Alkaa pikkuhiljaa kroppa vetreytyä parempaan kuosiin. Olemme myös käyneet luistelemassa ja tänäänkin olisi tarkoitus tekojäälle mennä taas. Lisäksi olen samonnut metsissä polvenkorkuisessa hangessa koiran kanssa ulkoillen. Ihan parasta aivojen nollausta ja käy molemmille hyvästä treenistä. Onnea on huippuhyvät maastot suoraan kotiovelta!

Kotona sai kaikki joulukrääsät lähtöpassit loppiaisviikonloppuna. Ihanan avara fiilis onkin nyt kotona. Pitihän sitä myös ostaa vuoden ekat tulppaanitkin, teki mieli jotain freesiä.

Olen puurtanut ihan hulluna lopputyöni parissa – onneksi töissä ei ole vielä kamalin kaaos alkanut, niin olen voinut hyvin paneutua sen hiomiseen. Palautin sen jo ekalle (ja toivottavasti vikalle) rundille tutkintovastaavalle tarkastettavaksi. Toivon, ettei hän löydä sieltä mitään puutteita ja jos vaikka löytäisikin, minulla on vielä pari viikkoa aikaa ennen matkalle lähtöä tehdä muutokset. Aikataulussa ollaan siis ja hyvin!

Vuosi on käynnistynyt siis monipuolisen liikunnan osalta hyvin. Olen myös viettänyt herkutonta alkuvuotta ja olo on tässä parissa viikossa jo keventynyt huomattavasti. Lisäksi tavoitteideni mukaista kasvisruokailua on lisätty perheessämme ja siitäkin on tullut hyvä fiilis kaikella tavalla. Se liha ei todellakaan ole välttämättömyys. Toisaalta nyt kun panostan taas treenaamiseen, on liha helppo proteiininlähde. Jossain kohtaa on varmaan tutustuttava enemmän kasvisproteiineihin…

Ulkona näyttäisi olevan ihana ilma. En ole vielä kerennyt työntämään nenääni ulos, mutta pian siis ulkojäille suunnataan ja iltapäiväksi vielä jumppaan johonkin tyttären mukaan killeri-vatsalihastunnille.

Energistä sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia “Alkuvuoden kuulumisia

  1. Ihanaa, että vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin. Minulla lähti myös, mutta eilen tuli ensimmäinen takapakki, kun lapseni rikkoi television. Tämä oli jo kolmas saman lapsen rikkoma telkkari ja päätin, että en osta enää telkkaria. Me alamme elämään ilman sitä. En vaan jaksa enää. Viikko sitten samainen lapsi rikkoi kannettavan tietokoneen laturin, mutta sen annoin olla ja hankin uuden. Kun sitä on pohjalla, niin siitä on pääsy vaan ylöspäin.

    1. Heippa! Ja pahoittelut vastauksen kestämisessä! Tämä viikko ei todellakaan ole ollut itsellenikään kovin helppo… Voi ei! Teilläpä on ollut vauhdikas lapsi asialla! Ymmärrän hyvin, ettei tee enää mieli investoida telkkariin, kyllä sitä pärjää ilmankin muiden laitteiden ja suoratoistopalveluiden sun muiden kanssa. Parempia päiviä sinne toivotellen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *