Koiranpennun eka joulu

Hyvää sunnuntai-iltaa! Minä sain tänään kunnian julkaista portaalimme joulukalenterin 16. luukun sisällön.

Mietin tässä kuinka me ihmiset touhotamme joulua jo usein lokakuusta lähtien lahjojen hankkimisesta kodin koristeluun, kuusen kannosta kotiin aina keittiössä loihdittaviin herkkuihin asti, ja kuinka kaiken tämän keskellä jouluhulinoissa elää mukana perheen lemmikki. Meidän tapauksessamme ensimmäistä jouluaan viettävä, 11-kuukautinen labradorinnoutajan pentu. Pentu on kuin pieni lapsi – kaikki kiinnostaa, kaikkea pitää vähintäänkin haistaa, mielellään maistaa ja kaikessa pitää saada olla mukana!

Onkin hyvä muistaa kaiken tohinan keskellä, että myös lemmikeillä on joulu.

Käy ihmeessä lukaisemassa CASAn joulukalenterista (klikkaa tästä!) lisää miten meillä koiruli viettää joulua. Löydät sieltä mm. myös ne elintärkeät asiat, jotka tulee lemmikin kohdalla muistaa jouluna. Samalla voit kurkata miten meidän super söpöiksi tarkoitetut joulukoira -kuvauksemme oikein sujuivatkaan… 🙂

Hyvää 3. adventtia. Enää 8 yötä jouluun…!

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *