Viininystävän juustotarjotin Tarja Ritari -tyyliin

*kaupallinen yhteistyö

Blogini lukijoille lienee tullut jo tutuksi, että meidän perheessä tykätään kokkailusta ja leipomisesta, juhlien järjestelystä ja illanistujaisista. Aika usein perjantai-iltaisin keittiön radio kääntyy päälle, lasiin kaatuu kylmää valkkaria työviikon päätteeksi ja viikonloppu aloitetaan yhdessä miehen kanssa ruokaa laittamalla. En tiedä mitään parempaa rentoutumistapaa. Samalla vaihdetaan kuulumisia, puidaan ehkä vielä hetki mielen päällä olevia työasioita, kunnes ajatukset käännetään vapaalle ja viikonlopun suunnitelmiin.

Viime viikonloppuna perjantai-ilta kului illallisjärjestelyissä, sillä lauantaina vietimme ystävien kanssa pikkujouluja. Alkuun tarjoilimme joulusalaattia ja pääruoaksi nautimme porsasta kahdella tapaa sekä uunijuureksia. Jälkkäriksi tein itse jäätelöä. Illallinen nautittiin jo hyvissä ajoin ja niinpä myöhäisempää pikkunälkää varten olin valmistellut jo etukäteen juustotarjottimen. Itse juustot tarjoilin Tarja Ritari Designin Winery -leikkuulaudalta. Ehkäpä jo luittekin aiemman yhteistyöpostaukseni Tarjan kanssa?

Factory -malliston leikkuulaudat, niin tämä Winery kuin roikkalampunkin kuvaa kantavat tarjottimet ja leikkuulaudat ovat suomalaista koivuviilua ja valmistettu näin ollen kotimaassa. Winery on nimensä mukaisesti viininystävälle ja ilmankos se löysi tiensä juuri meidän kotiin – punaista meillä ei juurikaan juoda, migreenini pitää huolen siitä, mutta rapsakka kuiva valkoviini on suosikkini.

Kaunis kuva on omiaan yhdistämään juurikin viinin ja juustot ja laudan pinnasta lähtee juuston rasvat oikein näppärästi! Koneeseen lautaa ei voi laittaa, se on parhainta pestä käsin juoksevan veden alla, mutta kuumuutta se sen sijaan kestä vallan hyvin, joten lauta on myös oiva pannunalunen. En juurikaan piittaa ylimääräisistä tavaroista keittiön tasoilla, joten jos leikkuulaudan ja pannunalusen virkaa toimittaa yksi ja sama esine, vielä parempi! Leikkuulauta ei myöskään säikähdä veitsenterää, joten ainakin juustoveitsiä käytän ihan hyvillä mielin laudan kanssa.

Juuri tämänkaltaisia monikäyttöisiä ja vielä kauniitakin esineitä itse tykkään sujauttaa mm. pukinkonttiin. Niin, jouluhan on tosiaan jo nurkan takana, mutta vielä kerkeää hyvin suorittaa ostoksia ja lahjahankintoja ja Tarjan verkkokaupastakin saa paketit vielä kuusen alle oikein mainiosti!

Omat lahjahankinnat ovat hyvällä mallilla, pukinkontista puuttuu lähinnä ne itsetehdyt herkkulahjat. Tulevana viikonloppuna ajattelin sen sijaan suorittaa paketointimaratonin.

 

*postaus toteutettu yhteistyössä Tarja Ritari Designin kanssa.
Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *