Ensimmäinen joulukukka remppapölyissä

Aurinkoista sunnuntaita!

Ihanaa, kun voi sanoa noin kaiken tämän marraskuun alun harmauden ja tihkusateen jälkeen! Olipa taas ihana reippailla aamulla koiran kanssa lenkillä, kun aamu valkeni jo todella aikaisin.

Eilen tein ensimmäiset joulukukkaostokset ja mukaan Plantagenista lähti mm. lempparini jouluruusu. Jouluruusu on mielestäni aika kallis kukka, iso ruusu saattaa kustantaa parikin kymppiä, mutta tämä pieni kukkanen maksoikin vain 5,90. Laitoin kukkasen keittiön pöydälle ja se huone onkin tällä erää ainoa siisti ja kuvauskelpoinen alue. Meillä on nyt viimein aloitettu yläkerran lattianvaihto. Siellä se mies parhaillaan asentaa uutta, vanhaa alamme tyttären kanssa juuri kantamaan ulos huushollista. Tässähän se sunnuntai sitten rattoisasti meneekin!

Pian siis pystyn laittamaan blogiin vihdoin kokonaisvaltaiset muutoskuvat makuuhuoneistamme. Jos joltain mennyt ohitse, niin mehän siis vaihdoimme tyttären kanssa huoneita päittäin tässä alkusyksystä. Vihdoin urakka saa päätöksensä kaiken säätämisen ja maalaamisen ja sisustamisen jälkeen! Tyttären huonetta ei ole ikinä blogissa esitelty, mutta nyt sain luvan tämän urakan päätteeksi näyttää molemmista huoneista ennen ja jälkeen -kuvat.

Minä taidan tästä lähteä nyt raahaamaan tuota vanhaa lattiaa ulos, että homma etenisi omaltakin osaltani. Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *