Ihanat aurinkovuoteet ja pientä lomapohdintaa

Terveisiä lomalaitumelta!

Tiedättekö mikä oli tämän kesän ykkös-hankinta mökille? No, kunnon aurinkovuoteet säädettävällä selkänojalla!

Jysk oli ensimmäinen paikka jonka sivuilta niitä katsoin ja sieltä ne myös ostin. Onnistuin ostamaan likipitäen viimeiset ja jouduin hakemaan ne kahdesta eri myymälästä, kun olin ensin soittanut liikkeisiin ja varannut ne. Toinen oli esittelykappale ja sain sen vielä halvemmalla, vaikka vuoteet olivat muutenkin jo alennuksessa, samoin pehmusteet.

Vuoteita ei näytä enää olevan verkkokaupassa tai myymälöissä, joten ne tähän hätään voinut tarkistaa teille edes vuoteen nimeä – en nimittäin muista sitä millään!

Sittenkin väsyneempi?

Olen ollut ilmeisesti enemmän levon tarpeessa kuin olen luullutkaan. Vaikka parin lomaviikon aikana olen reippaillut joogailun, jumppailun ja pienen remontoinnin muodossa ja käynyt päivittäin uimassa monesti kolmekin kertaa, olen kyllä enimmäkseen makaillut aurinkovuoteessa kirjoja lueskellen. On myös tuntunut ettei unta ole tullut millään tarpeeksi. Ehkä työmoodista ja korkeimmista kierroksista irrottautumiseen on sittenkin mennyt vähän kauemmin, vaikka fiilispuolella on tuntunut jo varsin rennolta monta päivää. En todellakaan ymmärrä miten jotkut selviävät ilman pidempää lomaputkea, sillä onhan se jo tieteellisestikin todistettu, että vasta kahden viikon lomailun jälkeen ihminen alkaa pääsemään toivottuun rennompaan olotilaan.

En ole aiemmin tämän lomailun aikana haikaillut mitään toimintaa lomapäiviin, päinvastoin. Nämä aurinkotuolit ovat olleet riittävä äksöni. Nyt kuitenkin tuntuu kuin alkaisin heräilemään horroksesta ja energiaa riittäisi muuhunkin. Olemmekin miehen kanssa kaavailleet pitkästä aikaa kaupunkipäivää Porvooseen, joka on mökin lähellä. Lisäksi mielessä kummittelee päästä luontoon tarpomaan – joku patikointi voisi olla kiva! Ihan ekaksi taidamme kuitenkin lainata naapurilta soutuvenettä ja lähteä tänään iltasoutelulle.

Helteet ovat olleet aivan ihania ja mikäs näissä aurinkovuoteissa on ollut kölliä, varsinkin kirsikkapuiden katveessa…

Ihania kesäpäiviä kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *