Palmusunnuntaina keittiössä

Odotan jo malttamattomana pääsiäistä! Pitäisi varmaan kaivaa esiin jotain pientä sulkaa ja pupua kitukasvuisten rairuohojen seuraksi, siemenissä oli jotain vikaa tänä vuonna, kun eivät oikein jaksaneet lähteä kunnolla kasvuun.

Pääsiäisviikolla tarvitsee varmistaa, että kotona on tuoreita tulppaaneita! Tänä vuonna ostin kaupasta pajunkissat, sillä meidän kodin lähellä ovat apajat kutistuneet, eikä kahlaaminen puron varrella tuntunut mieluisalta.

Muutoinkin keittiössä on ihana kevät! Tuoreita yrttejä, jotka rehottavat auringonpaisteessa ikkunalaudalla ja tämä valoisuus – ah!

Pentu herätti kellonsiirtojen takia tuntia myöhemmin. Muka. Kyllä tuo nahkavekkari herättää aika tarkalleen kello kuusi joka ikinen aamu. Toivottavasti jossain kohtaa viikonloppuisin antaa nukkua vähän pidempään… Tänään suunnitelmissa joogatunti sekä hyvää ruokaa. Myös pennulle pitäisi käydä hankkimassa uusi hihna, eli varsin rentoa oleilua näin palmusunnuntain kunniaksi.

Palailen lähempänä vielä tarkempien pääsiäissuunnitelmien kanssa, mutta nyt toivottelen mukavaa palmusunnuntaita kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *