Nimitaulu ja puuvillankukka

Onpa mukavaa, kun on taas perjantai!

Viikko on tuntunut todella pitkältä. Olen todellakin parin vapaan tarpeessa ja tänään ohjelmassa on sauna, pari viinilasillista ja todennäköisimmin telkkarinkatselua. Huomenna sen sijaan lähdemme miehen kanssa teatteriin katsomaan Luulosairas -näytelmää. Tosi kiva päästä pitkästä aikaa vähän kulttuurin pariin, viime teatterikäynnistä on vierähtänyt jo vuosi!

Tein pitkästä aikaa pari kivaa löytöä kerralla – paljon jo joka paikassa nähdyt nimitaulun ja puuvillankukan. Molempia olen lukuisissa kuvissa katsellut ja miettinyt mistä löytyisi omat, kunnes molemmat kirjaimellisesti kävelivät vastaan – toinen kukkakaupassa ostaessani aivan muuta ja nimitaulu Granitissa etsiessäni koiran herkuille sopivaa säilytyspurnukkaa. Oksa ja taulu yhdessä tekivät olkkarin kaapin päälle mukavan zen -henkisen asetelman pehmeän kynttilänvalon kanssa.

Nimitaulun kirjaimet myytiin erikseen ja itse asiassa tuosta setistä tuli mielestäni aika hinnakas; nimitaulu maksoi 29,90 ja kirjain/numerosetti 9,90. Materiaalikustannukset tuon tekemisessä kun eivät ole maltaita maksaneet. No, yhtä kaikki, siinä se nyt nököttää ja kirjaimia on niin runsaasti, että niistä voi runoilla vaikka mitä värssyjä fiiliksen mukaan!

Yhä enemmän uskon tuohon (olkoonkin kuinka kliseinen hyvänsä) tauluun laittamaani lauseeseen. On ihan turha kuluttaa aikaansa sellaiseen minkä tekeminen ei tuota iloa. Vähän kuin ajankäytön konmaritus. Aika lailla nyt olen elämässäni siinä pisteessä, että pystyn toteuttamaan lausetta myös käytännössä, niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Aika mahtavaa.

Ennen viikonlopun toivotuksia annan kuitenkin söpöys-varoituksen –  ensi viikolla tulossa kattavampi kertomus elämästä koiranpennun kanssa suloisten kuvien kera! Ai, että mikä rakkauspakkaus se meidän pentu on. <3

Nyt mukavaa viikonloppua kaikille!

Heidi / Checklist - -

Nimitaulu ja puuvillankukka” kommentit

  1. Kauniit ostokset/asetelma!Mukava kuulla koiravauvan kuulumisia,eläimet kun ovat lähimpänä sydäntäni:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *