Tulevia sisustusmuutoksia

*yhteistyössä Designkaupat.fi

Tänään kirjoittelen yhteistyön merkeissä sisustamisesta, johon liittyy ainakin omalla kohdallani kiinteästi inspiraation ja ideoiden etsiminen, omiin tarpeisiin sopivien tuotteiden löytäminen ja tietenkin kustannussyistä myös hintojen vertailu.

Hintojen vertailua harrastan etenkin silloin, jos kyseessä on vähänkään isompi hankinta tai design-tuote, sillä laadukas muotoiluhan maksaa ja ei haittaa, jos etsimänsä tuotteen löytää tarjouksesta. Joskus ostopäätöksen olen tehnyt hinnan sijaan toimitusajan mukaan, sillä toisinaan ei vain malta odottaa kuukautta, jos muualta tuotteen saa viikossa. Käteväksi lisäksi tällaisessa etsinnässä tulee sivusto, jonka avulla pystyy kunnolla vertailemaan niin tuotteita, hintoja, toimitusaikoja tai vaikkapa maksutapoja.

Jokainen on varmasti käyttänyt jonkun tyyppistä vertailevaa sivustoa aiemmin, ehkä tyypillisimpänä esim. lento- tai majoituspalveluita tarjoavaa sivustoa, joita ainakin allekirjoittanut itse ahkerasti käyttää. Designkaupat.fi toimii vähän samalla periaatteella, mutta valikoimassa on hotellihuoneiden tai lomakämppien sijaan sisustustuotteita.

 

Designkaupat.fi  -sivustoon törmäsin itse parisen vuotta sitten etsiessäni mm. Pappelina-mattoa kylpyhuoneeseemme. Siellä pystyi kätevästi vertailemaan eri verkkokauppojen tarjontaa mattojen koon ja kuosin suhteen sekä hintoja kyseiselle tuotteelle. Kuinka kätevää oli klikata löydön tehdessään kauppaan, josta tuotteen sai sitten ostettua! Olenpa sen jälkeen etsinyt sivustolta mm. Hayn tuolia ja House Doctorin Walls -peiliä.

Sivusto vertailee 32:n eri verkkokaupan sisältöä, joten aika kattava valikoima löytyy yhden osoitteen sisältä tuotteita selattavaksi! Hakutoiminto löytää välittömästi tuotteen, mikäli se sivuston kautta on katseltavissa ja jos et etsi mitään spesifiä tuotetta, voi niitä selata eri kategorioiden mukaan. Itsekin testasin kategorioita mm. selatakseni kynttilänjalkoja ihan yleisesti nähdäkseni valikoimaa, sillä en ollut ihan varma mitä etsin.

Valotinkin jo hieman ajatuksiani olohuoneen puolelle haaveilemistani sisustuksellisista muutoksista tässä postauksessa. Totesin silloin, ettei ihan selviä säveliä vielä ollut, mutta nyt alkaa kokonaisuus jo paremmin hahmottumaan ja erilaisia kaluste- ja piensisustuspäätöksiä on tehty. Designkaupat.fi -sivusto otti minuun yhteyttä sopivaan saumaan, sillä nyt sain sivustoa käyttäessäni inspiksiä ja kipinän ratkaisujen tekemiseen. Selvää on ainakin, että etsin nyt mm. uutta sivupöytää ja valaisinta, jotka olen päättänyt hankkia sohvan viereen ikkunaseinälle. Nurkkaus on ollut vuosia vähän kuin hukkatilana, vaikka sen voisi sisustaa tosi kivaksi! Valaisimen suhteen en ole vielä päättänyt, onko se pöytä- vai seinävalaisin. Jostain syystä seinä-versio vähän kutkuttaa. Uusi sohva on jotakuinkin päätetty, mutta sen hankintaa on pakko lykätä vielä niin kauan, kun koiranpentumme naskalit tuntuvat liian helposti uppoavan nykyisen sohvan tyynyihin ja jalkoihin. Eli ihan lähiviikkoina se ei tule onnistumaan! 🙂

Olen myös viime kesästä lähtien pyöritellyt ajatusta Hay Hee Lounge -tuolin hankkimisesta. Haluaisin yhden lisä istumapaikan olkkariin. Kyseinen nojatuoli on tarpeeksi kevyt liikuteltavaksi eri kohtiin olkkaria ja tarpeeksi siro, eikä tukkisi tilaa ”läpinäkyvyytensä” vuoksi. Samaan hengenvetoon mietin jääkö tuoli irralliseksi. Ehkä sitä pitää vain testata!

Näissä aatoksissa toivottelen mukavaa iltaa kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *