Loppiaisen jälkeen

Niin heitettiin hyvästit kuuselle, koristeille ja kaikille joulun rippeille. Vaikka joulu onkin lempiaikaani vuodesta, siihen voi jopa minun kaltaisellani joulufanilla tulla ähky! Lähinnä se tulee ehkä runsaammasta sisustuksesta ja koriste-esineiden määrästä. Siksi loppiainen onkin kivaa “puhdistautumisen” aikaa, kun kotiin saa väljempää ja rauhallisempaa fiilistä, varsinkin kuusen lähdettyä pois.

Mutta vaikka joulu koristeineen on riisuttu pois, jatkan tunnelmointia kynttilöillä. Ne syttyvät jo heti aamusta.

Olisin halunnut jotain pelkkää vihreää, kuten eukalyptuksen oksia maljakkoon sohvapöydälle, mutta tarjonta oli loppiaisena vähän heikkoa, joten oli tartuttava marketin viherosastolta atsaleaan. Se toi jo ripauksen keväistä keveyttä kotiin, vaikka lunta ja pakkasta ja kunnon talvea tässä ensisijaisesti odotetaan! Onpahan kyllä säälittäviä nämä etelän talvet tätä nykyä! Koska lappireissu jää tänä(kin) talvena väliin, olisi kiva, kun pääsisi skimbamäkeen pääkaupunkiseudunkin tuntumassa…

Joulun jälkeen teki mieli melkein nappaista taljatkin keittiön tuoleilta pois, mutta jätin ne kuitenkin. Muovituolit ovat viileät istua tähän aikaan vuodesta ja juurihan sanoin toivovani vieläkin kylmempiä säitä! 🙂

Meidän loppiaisviikonloppu oli ihanan rento ja pitkäntuntuinen, vaikka molempina päivinä teinkin parisen tuntia töitä. Maanantaiksi on pari deadlineä, joita en normaalityöajalla olisi kyllä mitenkään saavuttanut – uusi vuosi on siis alkanut aika lailla samanlaisissa kiireisissä tunnelmissa työrintamalla kuin mitä edellinen päättyi.

Viikonlopun aikana ollaan urheiltu ja ulkoiltu ja ennen kaikkea syöty terveellisesti. Menossa on nimittäin viime vuoden kevään tapaan The Kuntokuuri tarkkoine ruokavalioineen ja hikisine treeneineen. Kerkeämme noudattamaan sitä yhteensä tasan kuukauden ennen reissuun lähtöä. Sitten voikin ottaa rennosti Aasian auringon alla, ah!

Energistä uuden viikon alkua kaikille!

2 kommenttia “Loppiaisen jälkeen

  1. Laskemaan pääsee Messilässä ja Himoksessa 🙂 Lahdessa on ihan hyvin lunta ja hiihtoladutkin kohtalaisessa kunnossa. Eikä matkaa kovin paljon ole PK-seudulta!

    1. Joo, Messilässä ollaankin useana vuotena käyty! Siellä tosiaan on rinteet kunnossa nytkin! Himos on myös kiva paikka, mutta päiväreissuksi liian raskas reissu, kyllä se yöpymiseksi menisi. Ehkäpä sitä voisikin miettiä! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *