Kotipäivä

Tänään vietän totaalista kotipäivää.

Se tarkoittaa kotivaatteissa ja villasukissa hipsuttelua, meikittömyyttä ja tukan kietaisua epämääräiselle sykkyrälle, Liv-kanavan ja sieltä tulevien hömppäohjelmien taustalla pyörimistä, kynttilöiden polttamista aamusta alkaen varsinkin tänä harmaana ja sateisena päivänä, joka ei koskaan valkene, kuumaa piparkakkuteetä mukitolkulla, valokuvien ottamista, hoitokoiran rapsuttelua ja isäinpäiväkakun leipomista. Sanoisin, että melko täydellisen rento päivä!

Eilen saimme tosiaan hoitokoiran viikonlopuksi luoksemme. Ihana ja touhukas tuhisija-ranskis! Kylläpä tuntuu mukavalta kun on koira talossa. Viime aikoina on taas ollut ihan hirmuinen ikävä heinäkuussa poisnukkunutta koiravanhustamme. Ehkäpä siksi, että olemme miehen kanssa miettineet viime aikoina minkälainen koira meille seuraavaksi tulisi. Se on nimittäin ihan selvää, että me olemme koiraperhe ja me tarvitsemme elämäämme karvaisen, ihmisen parhaan ystävän. Vielä ei ole aika kypsä sille, mutta jostain syystä viime aikoina on koiria paljon mietitty.

Akuutimpaa halipulaa helpottaa hoitokoira. Ihana istuskella sohvalla ja kuunnella nukkuvan hauvan tasaista tuhinaa ja kuorsausta. <3

Mukavaa Isänpäiväviikonloppua kaikille.

Heidi / Checklist - -

7 kommenttia “Kotipäivä

  1. Sanos muuta ♡ Sellainen röhisijä-tuhisija, joka syttyy villiin leikkiin sekunnin sadasosassa! 🙂 Mahtava tyyppi joka on kirvoittanut jo useat naurut! ?? Tosi lutuinen kaveri.

 1. Sama täällä♡kotipäivä.ihana hoitokoira:)ranskis?meidän tuleva otus todennäköisesti:)

   1. Ranskishan se! ? Valloittava persoona! Juuri menin lattialle makaamaan ja peuhaamaan sen kanssa ja nauroin itseni kipeäksi!? Tällä kaverilla on ainakin upea luonne!

    Ai, te olette nyt alkaneet sittenkin miettimään uutta koiraa…? ♡ Hienoa! Meidän elämästä kyllä selvästi puuttuu jotain olennaista ilman koiraa. Me vielä kypsyttelemme ajatusta, ihan vielä ei ole oikea hetki sille.

    1. Juu,nyt ollaan mietitty:)Jotain puuttuu…ja se on karvalapsi.Rotu vielä hakusessa,ranskis vahvoilla.Mietityttää vaan,koska aika sairas rotu.Persoonallisuus vaan aivan mahtava!rescue koira myös mietinnässä..

     1. Kyllä jos koiraan on tottunut, on vaikea elää ilman. Toivottavasti löydätte mukavan yksilön! ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *