Keittiössä tapahtuu

Keittiöön on tulossa pieni-suuri lisäys.

Siihen tarvittiin ensin idea, sitten idean hauduttelu, sitten idean myynti miehelle, sillä hänelle lankeaisi toteutuspuoli. Sitten päästiinkin jo käymään rautakaupassa hankkimassa vähän liimapuulevyä ja muita tykötarpeita ja kohta on jo aika päiviä sitten nykyhuusholleista kadonnut 80-luvun hitti meidän keittiössä! En ihan heti olisi ajatellut sen meillekään takaisin tulevan, mutta homma on kuitenkin niin, että kun tarpeita on tilaa enemmän, on oltava kekseliäs ja tehdä tilaa sinne minne on mahdollista.

Ihanan ympäripyöreää – kekkaatko sinä mikä meille on tulossa? Jos et, niin pysy kuulolla, eiköhän tuo viikonloppuun mennessä selviä!

 

8 kommenttia “Keittiössä tapahtuu

    1. Haha!! 🙂 Ei se se kyllä ole, vaikka ei meillä leipälaatikkoakaan ole!

    1. Aika hyvä veikkaus… katsotaan osuiko oikeaan…! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *