Valoisa eteinen

Jotenkin tämän sään suoranainen kettuilu ja kevään pihtailu on saanut ihan biblikaaliset mittasuhteet. Meteorologeillakaan ei enää pokka pidä suorissa lähetyksissä! Tuntuuhan se nyt ihan absurdilta, että liki toukokuun puolivälissä herätään yöpakkasten jäljiltä skrabaamaan auton ikkunoita ja liukastelemaan jäisellä terassilla kesäkukkien istutuspuuhien sijaan. Me emme ole edes grillanneet vielä pihallamme! Missä hitossa luuraa lämpöiset päivät, hentoisen vihreät hiirenkorvat, vihertävä luonto ja kukkaan puhkeavat kirsikkapuut! Voiko jonnekin reklamoida?

Kylmistä ja lumisateisista päivistä huolimatta tunnen oloni aamuisin energiseksi. Vaikka taivaalta on satanut säkkituolin sisälmyksiä, on aurinko silti porottanut taivaalta ja on saanut kaivaa arskoja esille. Kyllä siitä keltaisesta mollukasta saa vain virtaa ihan hurjasti ja ihanaa luonnonvaloa riittää pitkälle iltaan. Mikäs tässä on puoli kahdeksalta illalla kaivaa kamera esiin, kun koti kylpee vielä valossa. Jos en väärin muista, tällaista kuvakulmaa ei ole ennen kuvissa esiintynytkään. Tämä on näkymä keittiön pöydän äärestä kohti olohuonetta.

eteisest%C3%A4%20olkkariin.jpg

Sisustuspuuhat ovat selvästi vähentyneet kotona kevään edetessä. Näissä neliöissä ei ole tapahtunut pitkään aikaan mitään, edes uutta koristetyynynpäällistä en ole hankkinut ja se on jo jotain se! Jotenkin sitä odottaa vaan jo kesäkauden kunnollista alkamista ja pihan puolelle kesäkeittiön ja terassin ääreen siirtymistä. Lisäksi tällä hetkellä kaikki sisustuspaukut (ja eurot) on laitettu täysillä mökkiprojektiin ja sillä saralla riittää tekemistä. Taas olisi tarkoitus mennä lauantaina mökille hommiin maalisudin ja haravan varteen. 

Nyt täällä aletaan valmistautumaan Euroviisujen toiseen semifinaaliin. Vaikka Suomi ei ole (taaskaan) mukana, viisujen katselusta nautitaan silti täysillä! Omia suosikkejani kaikista viisuista on Portugali, Italia, Puola ja Moldova, ihan vain sen Epic Sax Guyn takia! 😀 Jostain syystä myös Unkari iski. Ja Ruotsi tietty – länsinaapurit ei petä koskaan!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *