Voihan vappu!

Vappu vieköön! Ei tarvitse paljoa grilliä pestä tai puutarhatuoleja pyyhkiä varastopölyistä!

Luontoäiti järjesti täksi vapuksi vähän toisenlaisen juhlasään, paremman kuin jouluna konsaan! Maisema on kyllä todella talvinen ja me teimme jo lumityötkin takapihalla, huh. Taitaa rokottaa aika monen piknik-intoilua, mutta ei haittaa meitä! Onnea on lämmin koti, ruoka, joka kypsyy pannulla tai uunissa ja ihanat ystävät keittiön pöydän ääressä! Olisihan auringonpaiste toki kelvannut ja kupliva juoma lasissa maistunut vähän makeammalta terassilla istuskellen, mutta näin tällä kertaa.

_MG_0269.jpg

Itse valmistetut vappumunkit onneksi sulaa suuhun ja pöytä on katettu musta-valkoisen koreaksi. Me vietämme vapun sisätiloissa, mutta tytär lähtee kavereineen säätä uhmaten katsomaan Mantan lakitusta – ekaa kertaa saa vappuna lakin päähänsä painaa, joten onhan se erityistilanne!

_MG_0271.jpg

Vappupäivän piknik on vielä vähän auki, ei toisaalta haittaisi yhtään, vaikka vapunvietto jäisi yhteen päivään ja Ulliksella skumppalasin nostelu vaihtuisikin hikitreeniin salilla ja loppupäivän löhöilyyn sohvalla. Jospa kerrankin jättäisi kuitenkin suunnitelmat auki ja lipuisi menon mukana, meni se sitten minne vaan.

vappu.jpg

2 kommenttia “Voihan vappu!

  1. Iloista vappua! Seura, ruoka ja juoma ovat ainakin itselleni tärkeintä vapussa, säästä viis 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *