Rennosti pääsiäisenä

Onpa ihana ajatus, että tänään on maanantai, eikä ole tarvinnut mennä töihin! Neljän päivän vapaaputki tuli täydelliseen saumaan.

Olemme saaneet levättyä ja nukuttua niin pitkään kuin unta on riittänyt. Olo tuntuu hyvältä. Iltaisin ollaan istuttu perheen ja sukulaisten kanssa ruokapöydän ääressä, syöty hyvin ja vain nautittu pitkistä pyhistä.

_MG_0004.jpg

Pitkäperjantain aamuna sain hetken mielijohteesta vaihdettua olkkariin matot. Rullasin paksun talvimaton odottamaan ensi talvea ja laitoin tilalle viime keväänä ostetut valkoiset muovipunosmatot. Kyllä raikastui kodin ilme taas tosi paljon! Tuli niin paljon valoisampi fiilis taas!

Pöydällä on iso kimppu mummilta saatuja tulppaaneita. Nuo kerrotut ovat kauneimpia!

_MG_0007.jpg

_MG_0014.jpg

Tänään suuntaamme eilisen lailla mökille vähän siivoamaan ja laittamaan paikkoja kuntoon. Mietin juuri, että pitäisikö käydä ostamassa makkarapaketti mukaan. Ulkotulella grillatut makkarat voisi olla hyvä välipala! Vaikka ulkona onkin ollut kylmä ja eilenkin satoi lunta samaan aikaan kun aurinko paistoi ja me työntelimme kottikärryjä pihamaalla, oli silti ihana olla ulkoilmassa tuulettamassa vähän aivoja. Tänään keli näyttää vielä paremmalta.

Mukavaa toista pääsiäispäivää!

2 kommenttia “Rennosti pääsiäisenä

 1. Heippa! Mistä olet nuo matot ostanut? Meilläkin olisi haussa uudet valkoiset matot, mutta koirataloudessa ihan mikä tahansa ei käy.. Oletko ollut tyytyväinen näihin? Sinulla on aivan ihana koti! ♡

  1. Heippa! Nämä Pilvi -muovipunosmatot löytyivät Askolta viime keväänä. Koirataloudessa ei tosiaankaan kaikki käy, mutta nämä ovat ihan ylivedot! Meidän koira on onnistunut heittämään ikävät jäljet mattoihin molemmista päistä, mutta niin vain lähti keltaruskeat tahrat! Olen ollut todella tyytyväinen näihin!<br />
   <br />
   Täältä löydät vielä vähän lisää infoa matoista:<br />
   <a rel="external nofollow" href="https://checklistbyblond.casablogit.fi/lue/2016/04/melkein-kuin-pappelinat&quot; target="_blank">https://checklistbyblond.casablogit.fi/lue/2016/04/melkein-kuin-pappelinat</a><br />
   <br />
   Ja kiitos! Kiva kuulla! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *